1985-ben születettek ide! :-) (beszélgetés)
ki született 85-ben??
Én 1985. január 29.-én születtem
székesfehérváron
Sziasztok,szintén 85,májusi :)
Én 2007 novemberében mentem férjhez,most 13 hónapos a kislányunk.
A főzőtudományom rengeteget feklődött,mióta van kiről gondoskodni (és kell is,napi szinten),de még mindíg elég sokszor felismerhetetlen,hogy mi van a fazékban. :D
De igyekszem.
Sziasztok
Én is 85-ben születtem.:)Most látom,hogy ilyen fórum is van:)
Én Fél éve lakom együtt a párommal. Szeretek több féle ételt kipróbálni, elkészíteni. Sokszor a netről nézek le kajákat. Mindig megpróbálok újakat készíteni. Sokszor van, hogy a raffinéria alapokat használok, és sokszor fel is tuningolom őket, sikerrel!
Sajnos most jelenleg munkanélküli vagyok január 5.-e óta. Közölték velem, hogy a válság miatt leépítenek. Élettársi kapcsolatban Élek, és ez nekem elég is. Nem akarom, hogy egy papír miatt kelljen törtünk magunkat. Nincs póráz egyikünk részéről sem. A gyerek vállalás még csak gondolatban van, addig nem lehet, amíg nincs meg a háttér számára.
Ez igaz. Én sajnos eléggé aggódós vagyok.
Mert mi van, ha az apa eltűnik? Vagy baleset éri? Vagy akármi? Tudom, paranoiás vagyok... :)
És Ti hogy álltok a főzéssel?
Milyen szinten van a főzőtudományotok?
Az enyém eléggé kezdetleges. :) Még! :)))
Akkor nem csak én vagyok így "lemaradva". :)))
Persze a babavállaláshoz a jelenleginél valamivel magasabb fizu is kellene.
Igen, ezek a dolgok engem is érdekelnének.
Szerelem, családalapítás, stb.
Én már nagggyon szeretnék babát, de előbb egy apa is kellene hozzá. :)
Sziasztok, én is 85ös vagyok, áprilisi:)
Engem például érdekelne, hogy a mi korosztályunkban ki hogy áll most az élettel? tehát, mint az előttem szóló is megszerezte a kívánt végzettségét, vagy esetleg van aki már házas közülünk, vagy kisbaba esetleg?? Én májusban diplomázom elvileg, eddig jutottam:)
Hát, ha már így megkérdezted, akkor leírom. :)))
Végre megszereztem azt a végzettséget, amit régóta szerettem volna, és amivel nem tudok elhelyezkedni. :( és :)
Még mindig a szüleimnél lakom, albérletről egyelőre álmodni sem merek. De! Hamarosan készülök külföldre szerencsét próbálni. :)))
Sziasztok!
Én aug. 14- én születtem.
Tényleg, hasonlóságok...
Kinek hogy alakul az élete?
Üdvözöllek!
Majdnem egy idős vagy a "kis"fiammal,ő 09.01-én született. :o)
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- 2001-2003-ban született gyerekek anyukáinak pletyó fóruma