17 hónaposan csak az utcán hajlandó kézenfogva járni a babám, otthon meg sem próbálkozik még felállni sem! (beszélgetés)
Már nagyon ügyesen megy egyedül a babám......
Köszi mindenkinek, aki drukkolt,,,,
Semmi baja!
későn érő tipus..
Elindult a babam otthon is egyedul, minden rendben vele....huncut a kicsike, akkor megy ha nem nezel oda....
Bocsi, nincs ekezet a gepemen....
Megnéztem a babádat:-) meg titeket is, de nem az a lényeg!
Nagyon huncut és szép kis baba, gratulálok!
Ez az!
Csak győzzek majd utána futni...
Ahogy leírod én is úgy látom, rendben van a kicsi!
Legyél türelmes hozzá, aztán meg majd nem győzől szaladni utána:-)
Mostmár a jó időben az utcán kézenfogva sétál, sőt múltkor fél percig egyedül ment....
A lakásba egyszer-egyszer már hajlandó felállni, de a földön játszás jobban érdekli...
Már 2 orvos is látta, azt mondták semmi baja, van olyan baba, aki 19-20 hónaposan indul csak el....
Hát az enyém biztos ide tartozik...
Vannak ilyen babák és gyerekek, akik nem szeretnek sokat mozogni, olyankor biztosan találsz számára értelmes játékot!
Az enyém is ilyen volt, lustácska, de kimenni a levegőre igen szeretet menni! Ne tologassátok, mert tényleg természetes lesz neki! Nálunk a biciglinél volt ez igy tologattam, mint egy orült a ruddal tarva, aztán gondoltam egyet és kivettem! Csak nézett, mondtam a kicsi 3 évesnek, ha biciglizni szeretnél itt, van csak rajta! Eset annyit mint egy állat, de lassan ráérzett és megtanulta! Sőt még el is bujtam, hogy ne lássa, hogy figyelem! Még csak nem is sírt:-)
A számítógéphez bármikor feláll, nem gond, de jobban szeret ücsörögni...
Ha érdekli valami akkor feláll, de inkább a földön érzi jobban magát...
Az orvosok azt mondták lustácska...de ennyire...
Kapott egy dömpert abba ül, hogy húzogassuk...ez már nagyon a lustaság felső foka...
Az utcán eszébe sem jut, hogy leüljön...
üCSÖRÖG, LEGOZIK, NÉGYKÉZLÁB MEG TEPER EZERREL.
Az utcán fogom a kezét sétálunk, de ha elengedem, mintha földbe gyökerezne a lába!
Itthon, mindent négykézláb csinál...
most vettem észre,hogy még felállni se.
Én se vagyok ma topon.
A gyerekek 18 hónapos korukig kell,hogy megtanuljanak önállóan menni ez most a tudományos állás.
Ez remélem egy kicsit megnyugtat.
Pár lépést tesz önállóan?Lehet,hogy még bátortalan...
Orvosnál már voltunk, azt mondta, minden rendben!
Öteltek?