1,5 éves kisfiúnak ajándék (beszélgetés)
Köszi mindenkinek.
Már megvettük.Kap táviranyitós quadot (18hós kortól van.)Kap egy zenélős játékot es egy fisher price tanuló széket.
Autót akartam neki venni pályával de a zenélő játékot nyomkodta vagy 10percig,úgyh beadtam a derekam:-)
Tesóval könyebb dolgom volt:-)
Kisfiamnál most a puhaautós szettek mennek.
Tescóban 2500 Ft-tól már lehet vennni. Autópálya, tűzoltóállomás, parkolóház. A puha kiskocsik külön jók. Nyugodtan rághatja, viheti fürdeni is, stb.
Egyszerűen imádja a gyerek. :)
Ne legy ilyen, hianyoznak vesszok az indito hozzaszolasodbol, nehol a szokoz is, en tudom, hogy telefonrol nehez irni, de nekem is 3x el kellett olvasnom a mondatot, hogy ertelmezni tudjam :)
Egyebkent szerintem nem mondott akkora butasagot.
Igy van, az en fiam is ezekert van megorulve :)
Legjobban a nagy muanyag teherautojat szereti, anyukamtol kapta, eredetileg nagy meretu babalego volt benne; lehet bele egesz komoly mennyisegu cuccot ramolni, es huzni magad utan, ha kotsz ra egy spargat.
Ez az: [link]
Fogalmam sincs, mennyibe kerult, de kotve hiszem, hogy 10.000-be... inkabb a felere tippelek.
hajjaj, imádja nálunk
fa vonat sinekkel, lego duplo vonat sinekkel
bármilyen autó, vonat, traktor,motor,busz
ötletem rengeteg csak pénz kérdése, de az a legkevesebb
Sziasztok!
Karacsonyi ötleteket várnék.10.000ft-ig bezaroan.
Van már egy 5 éves lányom is így akicsinek van sütibödönje,ugralo zebraja, jaras segitője, legója, motorja,futóbiciklije es keszsegfejlesztő is. Viszont igazi fius jateka nincs.Ehhez kérnék segítseget fiús anyukaktol:-)
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiúnak szülinapi ajándék!
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok?
- 1 éves kisfiúnak milyen ajándékot vegyünk?
- 7 éves kisfiúnak milyen ajándékötleteitek vannak?
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?