14 éves 170cm-es nagyfiamra öltönyt szeretnék ballagásra. Hogyan kell a méretet megállapítani? (tudásbázis kérdés)
ok értem tudom,de ciki egy helyzet....felpróbálja aztán meg gyerek bele éli magát s nem,veszik meg mert baromi drága...szerintem nem nagyon van szüksége egy szülőnek erre! elmegy egy olyan helyre(helyekre ahol már meg is tudja venni és ott választ! én specc 3szülőről tudok akik tavaly és idén így csinálták!)azért belülről nem tudja senki hoyg mi zajlik a gyerekében ballagás előtt... csak ejti,és tudnak beszélni róla/vagy sem!
FIAM szürke öltöny alsót akart fel venni,15perc volt mire le beszéltük mamával tesómmal ,hogy másik jobb modernebb,és az jó és kell mert mindenkin olyan szín lesz fekete,de ez nem teljesen fekete 2árnylattal szín külömbség!
fiam közölte "NEM TEMETÉSRE MEGY!"
tehát....de a cipőjéhez meg jó,himzet rövid ujjasához főként,s nem teljesen fekete! :)
és nagyonnn jól áll neki :)
akkor te tudod már... én most kóstolgatom a dolgokat!de az biztos,majd ha sok pénzem lesz akkor lesz új öltöny!én másra költöm (amit gyűjtöttem erre alkalomra,amennyit tudtam havonta félre tenni)
Mert nem igazán az öltönyön mulik,ha nem mit adsz a gyermekednek szeretettből!!!!(s nem telefon vagy ilyesmikre gondolok...)
hiába méri le
ha nem lesz jó.... :)
mérheti ha az ülepétől esetleg nagy vagy nem kényelmes....stb.....
én biztos nem fogok venni kompletten ujat!
amiket más kukába dob,az ott van... de amit turiba visznek be mert nem kell senkinek 2x hordták az meg turiban lóg vállfán :)
ami meg áruházban ,szalonban,stb..az meg méreg drága ,s azért 2x fel vegye vagy 3x és kinövi 183cm 15éves fiam... neki meg 14 éves 170cm! szóval fejlődésben levő gyerköc! és valószínűleg fénykép alapján 3000eft-ért vagy 10eft-ért nem bírja fel próbálni... és az is használat vagy sem!!!
Azért öltözünk mi valszeg jobban :-)), mert a turiban jobb holmikat megenged az ember magának.
Egy kis Chanel kosztüm, Prada táska (melyeket szinte sose hordtak, vagy épp új cimkések)
gondolom nem újat akarsz venni, mert eléggé költséges lenne arra az egyalkalomra.
Általában nagy használt ruhásban szokott lenni különböző méretben. (szinte filérekért)
Keres egy helyet ahol vannak ilyenek, és ha eltudod rángatni, akkor nyert ügyed van. :-)
Szia!
Ez attól függ, hogy milyen alkat, értem úgy, hogy vékony vagy inkább teltebb.
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- Fényképről megállapítom
- Mit vegyek ballagásra?
- Mi a véleményetek az óvodás ballagásról?