11 napos léböjttel mennyi a várható fogyás? (tudásbázis)
:)
Köszönöm a biztatást, de én nem szorulok e téren tanácsokra.
Léböjtkúrát nem egyszer csináltam, én arra próbáltam tenni a hangsúlyt, hogy az alatt nem csinálnék semmiféle fajta sport tevékenységet, mert kimeríti a szervezetet!
:)
Szia, én pártolom a léböjtöt, de nem otthon és nem egyedűl! Én egy táborban vettem részt. 10 nap alatt 7 kg-ot fogytam:-) minden nap kirándultunk, pihentünk, és rengeteget ittunk. Szaunáztunk és masszázs is volt. A 3.naptól pedig egyre több energiám lett. A családi ház kertjében levágtam a füvet, behordtam 1,5 m3 fát, annyira nem volt elég a napi mozgás. Sajnos utána nem figyeltem az étkezésemre :-( és ez mára meglátszik.
De neked sok sikert kívánok és kitartást.
Ne hagyd magad lebeszélni!!!!
Aki nem próbálta és csinálta még az ne alkosson véleményt.
Én a Buchinger féle léböjtről beszéltem. Ki kellen próbálnod. És saját tapasztalat.
Nem arról van szó, hogy vizet igyál 10 napig, és nem hashajtásról.
Hát ez tényleg meglep!
Böjt és LÉböjt között széles határ húzódik!
Igazán megnézném azt, aki egy valódi léböjt kúra során kicsattan az energiától.
Az a lényege, hogy szó szerint az utolsó sz@rt is kihajtja az emberből, mindezt úgy, hogy nem pótolhatod, és energiát termelsz, hát irigyellek. :)
tartós fogyás? azt ne várd
táplálkozásodtól függ a súlyod, azt állitsd be :)
Ha úgy csinálod a böjtöt, ahogy kell, akkor az segít, hogy utána ne a rossz étkezési szokásokhoz térj vissza, ha a végén megtöröd a böjtöt. Utánna könnyebb "életmódot" váltani.
Ugyan lemehet böjt közben 3-4-5 kiló (nekem 10 nap alatt 4 ment le), de ez nem igazi fogyás.
Böjtöléskor ne a fogyás legyen a célod, nem arra való.
Elvetemült ötlet!
11 nap léböjttel nem fogsz te még kiszállni az ágyból sem, nem még "mozogni" (ami alatt gondolom sportot értesz)
Vagy turmixozol és sportolsz, szaunázol és reménykedsz, hogy a víz nem marad benned; ezzel eléred a hét kiló mínuszt, vagy léböjtözöl 11 napig (ha még nem csináltad a rövid verziót, ebbe belerokkansz) és kórházban kötsz ki!
Nem fog menni. A szervezetednek szüksége van a tápanyagokra, pláne, ha mozogsz is.
Étkezz egészségesebben és mozogj...
A beöntést meg te is elvégezheted otthon.
11 napig lé!????
Kizárt hogy végig csinálod csak úgy....
Nem rossz indulat van bennem, emberek vagyunk.
Inkább tornázz rendszeresen!
De ezektől már rongyosodik a szám. :/
11 nap alatt 7 kiló.. nem fog lemenni.
Tisztuláshoz csináltass egy beöntést, és kész. És utána pár hónapig egyél normálisan, mondjuk negyedét, mint eddig, és több is lemegy, mint 7 kiló.
Nekem 2 hónap alatt ment le 9.
További ajánlott fórumok:
- Kinek vették már le egynapos műtéttel a kalapácsujját és a bütykét mi várható?
- 8 napos méregtelenítő kúra - stagnáló fogyásra is jó! Tarts velem!
- Alkohol fogyasztható a 90 napos diéta alatt?
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?
- Kamilla tea mindennapos fogyasztásra egészséges?
- 90 napossal biztos fogyás