Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat? fórum
Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat? (beszélgetés)
Nem fogok visszahízni mert utána folytatom egészséges lassú diétával plusz mozgással :) Meg mások is mondták, h nem híztak vissza, csak arra kell odafigyelni, h ne kezdj el zabálni, mert végeztél... azok híznak vissza, akik utána folytatják a zabálást. De én már eleve átálltam egy hónapja egészséges diétára (értsd, eszek mindent, de sokkal kevesebbet, cukor, szénhidrát száműzve, sok mozgás)... így fogytam eddig 6 kilót 1 hónap alatt. Most vagyok 80 kiló. De 2 hét múlva nem akarok több lenni 75-nél, fontos esemény lesz akkor :) Ezért akarom megcsinálni a 13 naposat, aztán lehet, több is lemegy, mint 5 (állítólag 8-9 kiló megy le alapjáraton). Utána a maradék 10et már lassan folytatnám, ahogy elkezdtem. 65 az álomhatár.
Egyrészt nem fogsz annyit fogyni, hogy lógjon, másrészt ha ez az a bizonyos éheztetős (értsd: kevesebb a kalóriabevitel, mint az alapanyagcsere) akkor marha hamar vissza is hízod, sőt még többet is, így nem kell agyalni sokat a lógó bőrön.
Semmi. Ez többnyire a genetikától is függ, bár a nagyon gyors fogyással velejár a lógó bőr is. Válassz olyan diétát, amivel heti 1 kilókat tudsz fogyni, és akkor valószínűleg nem lesz ilyen gondod.
Nálam a felkar, a has alja és a comb hátsó része kritikus ilyen szempontból, már most is lóg. Meg akarom csinálni a 13 napos diétát, de félek, h ha gyorsan sok súlyt vesztek, még jobban fognak lógni ezek a részek. Milyen gyakorlatok, praktikák vannak ez ellen?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.