8 napos méregtelenítő kúra - stagnáló fogyásra is jó! Tarts velem! (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, én is ma kezdtem a lébőjtkúrát, bár az enyém az más.
Minden évben 3x4 megszoktam csinálni, 5 napos, de csak folydék van semmi más. Friss zöldség, gyümölcslé, tea és ásványvíz, mellette kondizok és szaunázok, így fokozott a méregtelenítés.
Szia Katatica!
Írnál nekem erről bővebben vagy hogy lehet ezt megnézni lehet hogy megpróbálnám mert 22.-én megyünk lagziba és jó lenne valami kis súlyt addig leadni.Köszi!
Judit
Dehogy, a 80g egy nap után ment le, eddig (4. nap) mínusz 2 kg, persze, ebből biztos sok a víz és a salakanyag. Én 500 g-ot nyomtam be (ha bírtam), és így is fogytam.
Sőt, kicsit átvariáltam a diétát, így a 4. nap is zabpelyhezek, mert nagyon rákattantam:-) Telít nagyon, fini, és rendesen szedi le a kilókat, úgyhogy még egy darabig ezt fogom nyomni:-)
Szia, a testkontroll lényege: délig csak gyümi, aztán vagy fehérje-, vagy szénhidrát-kaja, nem szabad keverni. A szénhidrát kaja után várni kell 3 órát, hogy ehess fehérjét, és fordítva.
Weight watchers: olyan, mint a kalóriaszámlálós, csak egyszerűbb, minden kajcsi pontot ér, bizonyos pontot ehetsz meg (testsúlytól függően) egy nap.
GI-diéta: csak az alacsony GI-indexű kaják (tehát az egészséges kajcsik) közül választhatsz.
Mindháromról van fórum is, cikk is a hoxán, keress rá. Mindhárom életmódként művelhető, lassan, de biztosan lehet velük fogyni (1-2 kg hetente), tartani meg játszi könnnyedséggel lehet velük a testsúlyt.
Sziasztok!
Jól hangzik ez a méregtelenítő kúra! Gyűjtök egy kis akaraterőt, és nekivágok!
De engem ez a szirupos diéta is érdekelne! Tudna nekem erről valaki bővebben írni?
Ez kemény lehet.
Nem bírnám ki csak lével, hacsak nem zárnak be valahova ahol nincs szilárd kaja.
Egészséges ez egyébként ilyen "hosszú távon"????
Mert hogy hetente egy-két nap az ok.
szerintem a szoptatásnál sajna tényleg nem jó, mert felszabadítja a méreganyagokat... és én is azért csinálom, mert vagy semmit vagy mindent eszek én is:)
Szoptatás alatt esetleg testkontroll? Én ez után arra szeretnék átállni.
Nem tűnik nagyon nehéznek.
Min alapul hogy ezeket az ételeket kell csak enni?
Zabpehely mehet mondjuk joghurtba? Mehet rá fahéj? Lehet zabkorpa is?
Kicsit sok lett a kérdés :)
Fúúú ez nagyon jól hangzik és egyszerűnek.Én csak azt tudom betartani,h. nem eszek SEMMIT, vagy eszek, de nagyon:)
Kicsiket nem mindig sikerül:)
De ez jó, ha csak egy félét lehet. CSak még szoptatok,így nem tudom nem bántaná a tejemet, jajj, meg az akaraterőm.....pedig nagyon kéne. De elsején is megyünk ebédre...na de nektek sok sikert!!
Elmentetettem kedvencekhez, remélem nemsokára előveszem.Köszi
Az eredeti kúra 12 napos lenne, 4x3 nap, de én csak 4x2-ig szeretném csinálni. Holnap kezdem, jön valaki? Itt a cikk róla:
Ha sokat kell fogynia, egy komolyabb kúra megkezdése előtt mindenképp érdemes végigcsinálni ezt a meglehetősen szigorú diétát. Kortól függetlenül is remekül működik, hosszú távon is tarható.
Ennek a módszernek az a lényege, hogy az első három napon kizárólag csak zabpelyhet (tejben, teában, gyümölcslében áztatva) ehetünk. Legalább napi egy csomaggal ajánlatos elfogyasztani!
A következő három napon csak rizst (napi 20 dkg), majd csak gyümölcsöt, végül három napon át csak zöldséget. A zöldséget lehet saláta vagy leves formájában is elkészíteni.
Ez a néhány napos szigorú méregtelenítés nem árt az egészségnek. Az utána következő diéta már automatikusan faragja le a felesleges kilókat. Reményt vesztett fogyókúrázóknak, vagy fogyókúrás plató kivédésére is alkalmas.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra 2012. 01. 07.
- Dinnyekúra, méregtelenítésre és fogyásra. Ismeri valaki?
- 2013.11.16-tól 26 napos waterfast-ba kezdek, méregtelenítés céljából, ki tart velem? :)
- 12 napos léböjt méregtelenítés céljából. Tapasztalatok?
- Keresek bevált 1 hónapos diéta programot méregtelenítésre