11 Hónapos babánál rejtett here miatt mütét lesz.Tudtok a mütétről valamit? Időtartalma, lefolyása, veszélyei? (tudásbázis kérdés)
A fiamnak az egyik here nem szállt le (nem volt a herezacskóban), ezért már eleve az volt a terv, hogy 1 éves korában megműtik. De 9 hónapos korban kizáródott, tehát sérvet okozott, ezért megműtötték. Nem volt nála a műtét alatt, mütét után sem probléma, pár nap múlva már otthon is volt. Figyelnünk kellett, hogy nem húzódik-e vissza a here, ugyanis a vezetékek néha nem elég hosszúak, de szerencsére ezzel sem volt probléma.
Azért kell időben lehozni a rejtett herét, mert ha sokáig a hasüregben marad, mindenféle elváltozás állhat elő, emiatt később már lehet, hogy el is kell távolítani. Tehát 11 hónapos korban pont időben vagytok.
A herek mar a mehben leszallnak..tappintasra erzodik es nezi is a gyermekorvos szules utan.
A mutet elmeletileg nem tart sokat ha jol tudom..a rizikofaktor mint minden mutetnel az altatas...de szerintem ha rakeresel a neten akkor talalsz valamit errol...
Honnan tudják, hogy rejtett heréje van?
6-9 éves korra kellett az én időmben leszállni a heréknek..
Ennyire nem gyorsulhatott fel az élet:-)
További ajánlott fórumok:
- Atkins diétának vannak veszélyei, vagy a negatív hatások, csak rémhírek?
- Kecskesajtot ettem kismamaként.Nem is keveset.Most tudtam meg, hogy nem szabadna.Milyen veszélyei lehetnek?
- Milyen reális veszélyei vannak, ha valaki éjszakára egyedül hagyja a gyerekeit?
- Szolárium és a bronzolaj? Vannak veszélyei? Lehet használni?
- Albérletbe adás veszélyei
- 4 órás foglalkoztatás veszélyei