11 hetesen barna folyas....normalis? (beszélgetős fórum)
Nekem az elsőnél egy bevérzés alakult ki a barna folyásból,kb. az 5-6.-ik héten,aztán,még 2 hónapig kórházban kellett szigorúan feküdnöm.
Most is volt egy kis barna folyásom,kaptam gyógyszert és feküdnöm kellett a 12. hétig.
Szia!
Nekem az 5. héten barnás folyásom volt, a 6.-on bevéreztem utána a 14-en szintén barnáztam 2x 1 napot. Jelenleg a 18. hétben vagyok a vérömleny ami a vérzésből visszamaradt mostanra már felszívódott.
Magnézium és fekvés.
Szia!
Normaloisnak nem mondhato,mert a barnas valadek is verzes,csak mar alvadt.
En 13 hetes terhes voltam es szigoruan fekvesre voltam par napig "parancsolva" es napi 900 mg magneziumot kaptam.
Nekem a mehfalon ultrahanggal a dokim megallapitotta a verzes helyet is,de szerencsere megmaradt a Babam.
Probalj meg nyugodt maradni es pihenni.
11 hetes terhes vagyok...
kedden barna folyasom volt,azonnal orvoshoz mentem,es azt mondta ok,,nincs semmi baj,hogy normalis..
tegnap veres folyasom volt este,azonnal mentem korhazba,,es ismet hazakuldtek hogy minden ok,,hogy ez normalis..
en ezt nem ertem,,mas is volt igy??
az ultrahangon a babaval minden ok,,mozgoott,kicsiszive is ok volt,,,
További ajánlott fórumok:
- Az normális, ha egy férfinek barnás-narancssárgás az alsógatyája? Ez izzadtság?
- 6 éves kislánynak barna folyás.... ez normális?
- Terhességmegszakítás után meddig normális az enyhe barnás vérzés, és az alhasi görcsök?
- HSG vizsgálat után mennyi ideig normális a barnázás/vérzés?
- Tegnap voltam méhszáj fagyasztáson. Mondta a doki, hogy lesz egy kis folyás.Azóta folyamatosan van és nem is kevés.Ez normális?
- Normális az enyhén darabos fehér folyás?