11 éves korom óta minden hónapban pontosan megjön a mensim.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem azt mondta, hogy mindenről kikéri a véleményét, hanem, hogy mindent megbeszélnek. Ez igen is jó dolog és ez lenne a normális és nem az, hogy titkoljuk dolgokat szüleink vagy a gyerekeink előtt.
A mindenről beszélgetünk és a döntésképtelenség más dolog.
A megbeszélést nagyon félreérted szerintem.
Itt nem arról van szó hogy megbeszélitek ,,és te mint szülő irányítassz,vagy megmondod a tutit.
Ebben a szerepben,,te a meghallgató vagy,,az az ember aki mindent meghallgat.
Lehet hogy tanácsot is adsz ,,vagy elmomdod a véleményed,más szempontokat adhatsz.Sőt még a véleménynek sem kell egyezni.Simán csak ott vagy neki/k és ez jó és teljesen normális.
Ne legyél már ilyen nagyon tudományos, felnőtt komoly beosztásban levő nő, egyedül él tőlem 120km-re.
Részemről ennyi, okoskodj mással, meg ugye saját ,,,tudálékos,,, fórumod is van.
Válj le róla.
Egyáltalán, miért kell egy 30 éves nőnek az anyjával beszélgetni az amúgy problémamentes menstruációjáról? Főleg ilyen rossz kapcsolatban.
Sajnálom. Én is ebben voltam benne.
Javaslom a Mérgező szülők c. könyvet.
Illetve Orvos-Tóth Noémi Örökölt sors c. könyvét is.
Van ilyen
Azt gondolom, hogy az ilyen nőknek a fiatalsággal-öregedéssel van problémájuk.
Ő már minden bizonnyal a klimaxol és nem tudja elfogadni, hogy öregszik. Ezért a fiatalabbakkal gonosszá válik.
Ne is mondd, agyrém:(
Hihetetlen mik vannak. A gyerekem a mindenem. Dehogy bántanám semmivel.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Annyi mindent hallani az angyalokról, de vannak sötét erők is.Ezek pontosan milyenek?
- Az antibiotikumot minden nap órára pontosan ugyan akkor kell bevenni?
- Laptop, notebook, netbook és minden ilyesmi. Pontosan mi a különbség, milyet vegyek?