1000 kalóriás edzés (beszélgetés)
sziasztok!
Engem is nagy érddekelne, hol lehet ezt letölteni, vagy mi a pontos neve.
köszönöm
sziasztok! én ezt most kezdtem el tnap..tnap nem volt már időm befejezni, de csináltam 30percet belőle..egész jó. bár én sportolok és izomlázam meg ilyesmi nemvolt, de azért pulzusszámot eléggé felnyomja. szóval a kérdésem: aki már végig csinálta, ő konkrétan mit tapasztalt? erősödést, vagy kerületcsökkenést?mivel sportolok, én erősödni nem szeretnék,csak csökkenni. ha kg-ra nem is, akkor látszatra.
szóval várom a tapasztalatokat. jelenleg most már jön a tavasz, megyek ki reggelente futni, este edzés (kézilabda), napközben meg csinálom ezt a norbisat.
Mellette odafigyelek az étkezésre, főleg az elmúlt héttől, rengeteg zöldség, saláta, gyümölcs..najó néha becsusszan egykét csokika is..de annyi sztem kell.
tartsunk már össze és csináljuk mindennap! jön a jó idő, jól kell kinéznünk:)
én konkrétan combból és az uszógumimból szeretnék fogyni. van valakinek valami hatásos feladata, amit bevált?
jó tornázást csajok ;)
Nagyon ügyes vagy, gratulálok hozzá!
Két hónap alatt 10 kiló az nagyon jó eredmény:D
Kitartást neked a maradék 12-höz is:D
Ez engem is érdekelne:D Én a norbi duci tréninget csináltam egy darabig, de már kezd tönkre menni a kazim, és unalmas is:S Körülbelül 3 hónap alatt hány kilót lehet vele leadni? Előre is köszönöm a válaszokat:D
Ja és gratulálok azoknak, akiknek már sikerült elérni az álomalakjukat:D
halihó!
nekemiiis lécci^^valaki priviben:)
1000köszi:D
pusz
Nekem is elküldené Valaki priviben, hogy hol lehet letölteni??
Előre is köszi, Aki benéz ide...
mindkettő
kb 3 éve sokat fogytam és erre tornásztam javarészt
Az tetszett a legjobban hogy a derekam körül éreztem a legjobban hogy megmozgat, nekem itt van a legtöbb feleslegem!
Cm-ben is ment le vagy inkább izmosodtál tőle?
Nehéz végigcsinálni?
Köszi ha leírod mit tapasztaltál holnap:)
Én most töltöm le úgyhogy lehet holnap már én is csatlakozni tudok.
én régebben csináltam, és szerintem jó volt
de most nekem is felkeltette a figyelmem (1000 kcal)
van polár órám és holnap ki is próbálom mit mutat az óra...
Majd leírom!
ez nem a kick-box?
mert talán arra van ráírva hogy 1000 kcal zsírégetés...
Ismered Norbi 1000 kalóriás edzését?
Ha esetleg kipróbáltad már leírnád mik a tapasztalataid vele,mennyire hatékony-mennyire nehéz meg ilynenek.
További ajánlott fórumok:
- 1000 kalóriás diéta
- Napi két órás kardióedzés és 1000 kalória bevitelével mennyit lehet fogyni?
- 40 nap alatt lefogyhatok 5 kilót 1000 kalóriás étrenddel?
- 1000 kalóriás tapasztalatok?
- Két hete csinálom az Insanity edzéstervet napi 1500 kalóriás étkezéssel és csak vastagabb lett a hasam. Miért? :(
- 1000 kalóriás levesdiéta