1000 kalóriás tapasztalatok? (beszélgetés)
A diéta illetve az étkezés változtatás nagyon fontos, ha súlyt csökkentünk, de nem hetekbe szabad gondolkodni, mert akkor gyorsan visszatelepednek a kilók. Azt olvastam, hogy mindenkinek annyi idő kell az eredeti kilók elérésére, amennyi idő alatt meghízott.
Gratulálok én is! Jó olvasni a sikereiteket, erőt ad a folytatáshoz. Csütörtökön lesz tizedik napja, hogy csinálom a diétát. Akkor fogom megmérni magam, kíváncsi vagyok mi lesz:) A ruháimon úgy érzem, lesz jó eredmény.
Gratula!Nem semmi 4hónap alatt!
Sziasztok!
Én is 1200 kcal-t eszek. Kb. 4 hónap alatt fogytam 22 kg-t. Mellette heti 4-5x 1-1 órát edzek otthon.
Én is így indítottam+kinyomtattam a kcal táblázatot és azt bújtam.Eleinte elég körülményes volt mindig mindennek az értékét keresgélni,de 1-2 hét alatt simán bele lehet jönni és utána már fejből megy az egész:)
Tyűha! Nem semmi 500 Kcal!
Van mérlegem. Mától minden rá is kerül...
Köszi lányok a tippeket!
kell egy digitális mérleg, én 2000-ért vettem.
Igen, a liszttel, cukorral nagyon sokat lehet spórolni a kalóriákon. Meg a zsiradékokkal! Sovány hús, minimális olaj, rántás helyett keményítő, vagy saját magával sűríteni (turmixolva), sovány tejtermék a zsíros helyett, vajak, vajkrémek, margarinok elhagyása (helyette házi körözött, házi májkrém, házi tojáskrém), sajtból is zsírszegény... stb. Ezekkel a taktikákkal súlyos 500 kalóriákat lehet naponta spórolni.
Szia!
Én is főzök, a családnak is muszáj. Mivel nekik sem árt egy kis kalória spórolás, így rántás, habarás helyett keményítőt használok, minimális zsiradék, sovány húsok. Főzés közben pedig keményen matekozok:) Ha kalóriadúsra sikerül a kajci, akkor vagy a mennyiség lesz mini, vagy mást készítek magamnak. Egy jó milánóiba manapság bele sem dugom az orrom, mert tudom hogy nem tudnék megállni.
Ez jól hangzik. Csak én a főzésnél mindig elveszítem a fonalat. Hogy mi mennyi hány méter. Mennyi kalória. De nincs mese, ezt kell csinálni! Azt hiszem én is levesen és salin fogok élni. Meg néha krémesen ;)
Én minden nap főzök a családnak.Levesből nagyon sokat lehet enni pl.,főleg ha nincs benne liszt vagy cukor:)Én mondjuk csináltam rántásos levest is ugyanúgy,csak nem 3kanál liszttel,hanem 1-el.
A "második"pedig mindig szénhidrát nélkül volt.pl:husi.
De volt olyan is,hogy megcsináltam egy hatalmas adag salátát és azt ettem egész nap.
Nálam,ami bevált eddig,hogy igaz az elején teljesen kiiktattam a lisztet,cukrot,fehér kenyeret....egy idő után a szervezet megkíván dolgokat-hallgatni kell rá!Én pl.ellenállhatatlan vágyat éreztem egy krémes megevésére egy délután,és megvettem,megettem mindenféle bűntudat nélkül.Vagy a másik,hogy vendégeink voltak és rendeltünk pizzát.Na biztos nem nézem,ahogy falatoztak,én is megettem egy szeletet.DE!Ennyi!
Ez nem minden nap,nem hetente!Nálam bevált és így nem is "estem"vissza!
Igaza van Adriennek,de nekem csak az elején sikerült.Nem volt elég erőm hozzá:(Sajna mindig utáltam tornázni,most sem tartott sokáig.Én Sindyre nyomtam:)Viszont szeretnék még 10kg-t fogyni és ha nem akarok "lógós" lenni,muszáj leszek újra nekiállni:)
Sziasztok!
nagyon szép eredmények! Gratulálok. Nekem is ezt kéne csinálni, de valahogy nem tudom tartani az 1200-at.
Főztök ilyenkor, vagy mit esztek?
Az úgy más...Akkor csak óvatosan:)
Igen, tudom, hogy kell a sport, de egy izom sérülés miatt valószínű pár hónapig nem lehet. Séta, gyaloglás azért megy, de azt sem mindig bírom:(
Bocs,hogy beleszólok,de szerintem úgy nem jó fogyizni ha nem sportolsz mellette,különben csúnya lógós bőröd lesz..:S
Huhh! Nagyon klassz eredmény, nagyon boldog lennék ha sikerülne. Sportoltál is?
Inkább 1200-t tarts(gyorsabb lesz az anyagcsere).Én 3hónap alatt fogytam 15kg-t.
Szia.Én 4-5 Hónap alatt 14 kilót 1000kalóriás étrendel:)Persze mellette mozogtam sokat,de azt hiszem elég jó eredményt értem el vele.
1000-1200 kalóriás diétát tartok. Mennyi idő alatt, mennyit fogytatok így?
További ajánlott fórumok: