1000 kalóriás diéta (beszélgetős fórum)
Ha androidos okostelefonod, van arra le lehet tölteni a cardiotrainer programot, sokféle mozgás esetén számolja az elégetett kalóriákat:)
Az ezer kcal bevitele nekem marha kevés, de a kalóriaszámlálás tényleg jó módszer:)
Szia!
Úgy tűnik elég kihalt a fórum. :)
1 hete kezdtem. Eddig 2,5 kg minusznál járok.
Sok sikert! :)
Sziasztok!
Hát én ma kezdem el megint :) Legutoljára fogytam tőle 9 kilót! :) Szóval, ki tart velem?
Sziasztok!
Látom, már rég nem jár erre senki...
Szeptembertől elkezdek kalóriákat számolgatni,és jó volna ha lenne kivel megdumcsizni a dolgokat..
Jó véleménnyel vagyok a Dm-es Das gesunde csokis vagy vaníliás fogyasztó italról? Használ? Hogyan működik ez? 2 hétig kell vagy mi ? Segítsetek, írjatok e-mailt mert nem tudom mit vegyek!
masni00@citromail.hu
Szia!
Lehet hogy izmosodtál nem?
Centiben méred magad?Mert ha erősítesz, azzal növeled az izmaidat, és az viszont nehezebb mint a zsír!
sziasztok!Kérlek segítsetek...
1 hete járok edzeni...2x voltam erősítőm,2x zsírégetőn...nem ettem többet 1500 kalóriánál...erre 1 hét után ráállok a mérlegre,és híztam 1,6 kilot:S hogy lehet ez???én ezt nem értem:(mit csinálok rosszul???:(
oké, hétfő :))
de ennyire bonyolult, hogy kicsit rá kell készülni?? lehet...
hétfőn mik a konkrét terveid?
külön főzöl? megrendelsz? nem főtt ételt eszel??
hogyan tovább?
Nem akartam hétvégén elkezdeni, ilyenkor itthon vannak a gyerekek, nincs annyi időm és ilyenkor szoktam sütögetni is :).Ma almás pitét sütöttem.
Hétfőre összeszedem magam és nekivágok!
akkor nincs mese tenni kell!
sokan mondják: nem hétfő, nem holnap, hanem MA!!
szerintem ugyanolyan tökéletes a hétfő is, de akkor hétfő este már ennek a jegyében folytassuk!!
szóval próbálod vagy pedig konkrétan hétfő!
és hogyan?? a miértet nem kérdezem :))
Nekem sok sajnos!
Úgy érzem mintha legalább 5-6 visszajött volna.
És ezek az evési rohamok.... :(
Hát sürgősen vissza kell állnom a diétára!Hétfőtől megpróbálom...
az érzés a rossz, hogy ha nem vagyok a helyzet ura... nem?
mert +3 kg sem sok amúgy
Azóta még 2 feljött sajnos!:(
Tényleg ideje lenne visszaállnom a diétára!Most nagyon elszaladt velem a ló!Mindent eszek ami jön.Nápolyi, csoki, túró rudi stb..
milyen egy bűnözős időszak az, amiben csak +1 kg jön fel??
(nekem az 5 perc bűnözés :((
este nem nagyon leszek, de utólag mindent elolvasok!!
Ne haragudj, de csak most volt időm a géphez ülni!
Igen én tavasszal csináltam elég keményen de azért voltak kilengések és egy két bűnöcske is becsúszott.
Nem pont 1000 kcal volt, de az 1200-at nem haladta meg.Eleinte 700-800 kcal volt csak, de aztán gondok voltak a wc manó látogatásokkal,ezért emeltem meg 1000-1200-ra.Az igaz hogy 1300-1500-nál is hoz eredményt csak nyugisabban,de én gyorsabban akartam fogyni.Szeretném újra kezdeni de azt már olyan 1500 kcal határral.Végül is itt az a lényeg hogy többször egyél keveset, és egészségesen táplálkozz.
életkor, mint te, de letagadós (minden sovány ember letagadhatja a kora felét!)
168 cm
+10 kg kb/min. de addig nem mérem, amíg nem fix az (új) étrendem, kcal. számít, ez a lényeg, ezért ezeket a fórumokat nézem, sokszor vagyok nagyon jó súlyomban, aztán plusz, inga, nem jó, és néha nehéz visszazökkenni. ezért vgayok itt és szerintem jó ötlet volt. mióta? ezen a héten regisztráltam, azóta váltásban vagyok, de még nem kialakult semmi.. ötleteket, erőket gyűjtök..
jahh, én is majd kinevezek hoxás időket, mert ez egy rabság, de ha motivál,a kkor most kell!
írok még, persze
a gyakori étkezéseiddel nagyon szerencsés és ügyes vagy, sztem
ÓÓÓ, hát én ilyen számok láttán mélyen meghajlok előtted, mikor fogok én 800km-t futni összesen? Szerintem 800 m-t sem bírnék így a nulláról kezdve, de nagyon motivál, ha vki ilyenre képes...
Kb. milyen ártól számít jónak egy futócipő, vagy ha márkát írsz, akár priviben, annak örülnék...
Nekem olyan a szervezetem, hogy 2-3 óránként muszály ennem valamit, mint egy kisbaba:-)
De a 3 óra tényleg a felső határ! Elég pár falat ilyenkor, nagy adagokat nem bírok, pl. nekem egy komplett ebéd végigehetetlen, sok. Leveseket nem szeretem, desszertféle nélkül viszont hiányérzetem van.
6-kor reggelizem otthon, és 9-kor a munkahelyemen már alig bírok magammal,de 2 szem keksz ilyenkor elég délig. Délután vagy este sokszor azt veszem észre, hogy a fáradtságot próbálom evéssel kúrálni, akkor már kevésbé vagyok éhes.
A kopásomat az ortopédus kiröhögte, azt mondta, ma már húszéveseknek is van, miért tartom ezt korainak a 40-hez közeledve...:-(((
Gyógytorna valamit talán esetleg segíthetne...
Krémeket használok rá, vagy felteszek egy tapaszt, ha tudom, hogy 1km-nél többet kell gyalogolnom, vagy ácsorognom-cipekednem kell. Vki ajánlotta a zöldkagyló szedését, azt még nem próbáltam.
Valami adatot lassan te is elárulhatnál magadról, életkor? magasság? kilók mióta és miért?
De látom, máshol is vagy több helyen, majd igyekszem követni...
A francba, hát nem azt határoztam el egy hete, hogy nem hoxázok annyit?!
húú, basszus, kérdezd meg az orvostól, mert az a legvacakabb, ha megszereted a futást, de nem futhatsz! érdeklődj előbb! ortopédnál! a rendszeres futás híve vagyok, de pihenőnapokkal, kellenek, mert én hajtom magam, de pont ezért már többször túledzettem magam, és rá kellett pihennem, és az nem jó :((, szóval inkább fokozatosan, és rápihenve= heti 3-4-5 nap lehet futó, de abba bele kell tenni a maximumot, de csak adott szinten, és kötelező fejlődni! cipő= igen! a legjobbat, és 800, max. 1000 km után kidobni! új cipő, én ezért is írom, hogy miket futok, cipőcsere kötelező! mennyit, na ezt hagyjuk, újrakezdésben kevéssel kezdek, de én igazából hosszútávokat szeretek. Írhatom inkább a jó formámbani eredményeimet?::))) szóval minimum 6 km-t szeretek futni, de hetente egy hosszabbat pl. 12 km, és többször lefutottam a félmaratont :))
nagyon kevéssel kezdek egy-egy kihagyás után: 2-3 km-re, de emelek, és csinálom, képzelheted milyen szar ezt megélni, de közben tök jó is...
szóval kb. így. súlyfelesleg nélkül jó futni, én meg itt vagyok min.10 kg-val , francba, de a fórumban olvashatod majd, ahogy teszek-veszek, futok-fogyok :)) 1100-1200 is ugyanolyan tökéletes! szerintem 800-1500 kcal min-mind jó, csinálni kell, az előbbiek jobban motiválnak, valahogy keményebbnek érzi tőle magát az ember, 1300-1500 kcla biztos egy kicsit nagyobb türelemre int, de talán bírhatóbb. De a kcal számoláson kívül kellenek még rendszerek, amik támpontot adnak, pl. sokszor eszel vagy éppen kevésszer sokat. te hogy csinálod????
Tetszik a stílusod! Mrs. strucc, ez jó! :-)
Ja, tegnap óta nekem sincs mérlegem, máshol és más (nem emberhús...) mérésére kölcsönkérték, ki tudja, mikor kapom vissza...
Ha ránézel a mérlegelőmre, ott látszik, hogy honnan-hová, és hogy meddig csináltam komolyan, azóta csak kibickedek itt, de mindenkinek drukkolok, csak most épp nincs átkattanva az agyamban az a bizonyos kapcsoló.
A mi fórumanyánk egyébként mévi, aki időnként próbál életet lehelni belénk, és mindig lelkifurdalásom van, amikor nem reagálunk rá...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Mi a véleményed a negatív kalóriás ételekről és a diétáról?
- Diéta kalóriaszámlálással
- "Negatív" kalóriás diéta