10 perc gumi nélküli szextől teherbe lehet esni? (tudásbázis)
Úúúúúúristen... :D
Áááá, 2 óra után se :XDDD
Kedves Dóri!
Rossz az egész kérdés, mert a teherbeeséshez nem kell 10 perc.
Egyáltalán nem kizárt!
Fontos, hogy mindig használjatok gumit!
De reméljük, hogy semmi baj. (:
Nem akarlak elkeseríteni,de igencsak komoly veszély áll fenn hogy baj történjen.
Ugyanis,azt írtad előtte le.....ot ami azt jelenti,hogy ejakuláltál és ezért némi ondó maradhatott a hugycsövedben ami a 10 másodperces/gumi nélküli/ közösülés alkalmával kipréselődhetett!!
Amit szoktak javasolni két egymás követő aktus között az,hogy a férfi félig befogott végű fitymával vízeljen,állítólag így kitisztul a "rendszer "!Azért reménykedjünk,hogy nem lett baj :)
azért mert 3évig szedtem 4féle fog.gátlót és nem bírja a szervezetem....
és most hormon mentes időszakot akartam tartani végre,de sajnos nem jőtt őssze..most majd ha megjőn megpróbálom hüvelygyűrűvel..
van akinek nincs előváladéka,de ez ritka.
én már évek óta megszakítottan védekezem és semmi bajom.az előző partnerekkel sem volt problémám a megszakított köz-nél,de lehet hogy ez a hátrahajló méhszáj miatt van.így nehezebb teherbe esni.
Sperma = a közösülés során a hímvesszőn keresztül ürülő váladék (spermiumok + prosztata váladéka + ondóhólyag váladéka).
Spermium = hímivarsejt.
Másfél óra múlva semmi értelme, ezt már cseszheted. De OK, olvastam, vettél be esemény utáni tablettát.
18-19 évesen?
Erre szoktam mondani a közmondás mintájára:
"Aki nem tájékozódik, ne is dugjék!"
A hüvelygyűrűvel addig ne partizánkodj, míg biztosan nem lehet tudni, hogy ez normális menstruáció-e, vagy hormonálisan összekavarodott.
Jó lenne, ha felvennéd nőgyógyásszal a kapcsolatot, és inkább alacsony hormontartalmút íratnál, egycsapásra megszabadulnál minden gondtól. Az esetiben rengeteg hormon van!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Ciszta mellett teherbe lehet esni?
- Aki munkanélküli és teherbe esik, annak jár valamilyen juttatás?
- Ha úgy esek teherbe, hogy munkanélküli vagyok, mire számíthatok anyagilag?
- Orális szextől teherbe esni?
- Ha valaki munkanélküli alatt esik teherbe, megszakíthatja azt és elmehet betegállományba vagy nem?