-10 kg fogyás, mától indul (beszélgetés)
Nem írtam, hogy hülye vagy. Ha értelmezni sem tudsz, azon igazán nem tudok segíteni.
Azt írtam, hogy hülyeségeket írsz. Ez velem is előfordul, igaz veled ellentétben nagyon ritkán.
A fórumot nem mi vittük félre, hanem Hold3. Bocs, hogy válaszoltunk neki.
Igaz a válaszok egyik személyt sem érdeklik.
Hold3-at nem tudom miért, Malyva2-nek meg nem a válaszokkal van baja, hisz azokat nem is látta.
Te írsz hülyeségeket! Könnyű a másikat hülyének nevezni, min elismerni, hogy a fórumindító teljesen más célt akart elérni, mint a ti "észosztásotok" Hold3-nak.
Ő nem ezt akarta itt olvasni, hanem hogy majd valaki jelentkezik társnak, akivel (akikkel) majd könnyebb lesz neki elindulni, végig csinálni.
Szálljál már egy kicsit magadba, nézz tükörbe, mielőtt bárkit is lehülyézel.
Az alapszabályzat 3. pontja tiltja más tagok sértegetését... olvasd át és légyszi' ahhoz tartani magad.
Szerintem is erre gondolt.
De itt annyi hideget-meleget kapott hirtelen a nyakába, hogy (adatlapja szerint) azóta sem jött fel a hoxára. Sajnálom. Segítségért jött ide, és nem a tájékozatlansága miatti bántásért.
Több évig nem sikerült..
De most sikerülni fog. Ha van kedve másnak is csatlakozni, tegye meg, örülnék.:)
Kb. 60 kilóról indulok. (162cm kb.) 50 a cél.
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Mától életmódváltással fogyás
- Fogyás indul június 28-tól!
- Egy hete nem eszem szénhidrátot, mégsem indult be a fogyás
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Fogyás projekt indul. Most!