Fogyás indul június 28-tól! (beszélgetés)
Sziasztok!
28-án csatlakoztam hozzátok,a Dr. Steinberger féle
léböjtkúrával indítottam a fogyásomat.(5 napos)
Tegnap reggelire gyümölcsöt ettem, ebédre húslevest csak zöldségekkel tészta nélkül, utána
pedig párolt fokhagymás cukkinit, oliván sült natúr csirkemellel.5 órakor pedig egy negykockányi
görögdinnyét ettem. Elhihetitek nehéz volt a tegnapi napom,mert a férjem szülinapját tartottuk
és volt torta meg mindenféle finomság, de hős voltam és nem ettem, ittam semmi hízlalót.
A ma reggeli mérleg szerinti súlyom 5 kg mínusz.
Sziasztok!Tökfőzeléket ebédeztem, délután pedig cukkinit rántottam ki. Oké, nem diétás igazából egyik sem, mert pl a főzelékhez ettem kenyeret, a cukkinit meg bepaníroztam. Semmi nem volt ápdét!:) Igyekeztem kevesebbet enni mint szoktam, és rájöttem ez a megoldás!!
Vagyis, hirtelen nem tudok magamtól megvonni mindent amit eddig ettem, így rájöttem, fokozatosan kell csinálnom. Az első lépés,kevesebbet eszem. Aztán szépen sorban elhagyhatom a kenyeret is. A panírt nem fogom elhagyni (nem hiszem hogy egy szelet rántott hús akkora bűn lenne), de persze nem lesz cukor ha nem muszáj, édes üdítőitalok,chips.... Szerintetek is a fokozatosságon van a lényeg? Az egyik napról a másikra megvonás szerintem nem jó, meg az életmódváltás sem. Vagy pont ellenkezőleg? Hirtelen kell változtatni?
Nem fájdul meg tőle a gyomrod?
Én sajnos nem tudok egész nap gyümin lenni,úúúúúúgy égeti a gyomromat. :-(
Sziasztok! Ma kíváncsiságból rááltam a mérlegre, 6 dekát fogytam a 4 nap alatt. Nem is rossz ez,úgyhogy nem sanyargatom magam (napi ötszöri evés, kis adagok, kenyér csak reggel, vagy akkor sem, és a cukor is elhagy teljesen,amit nem nehéz teljesíteni), és a mozgás is csak a séta volt a héten, jó lenne ha hétvégére elérném az egy kilós fogyást :)
Ti mikor mérlegeltek?
Én is szeretnék járni futni,de ugyanaz a problémám mint neked! Egyrészt nincs kivel (egyedül nem jó), másrészt pedig ugye célszerű este futni (főleg nyáron), de akkor én is felverek mindenkit az utcában, ui. egy lélek sem mászkál. :))
Szerintem a zumba ugyanolyan mint bármelyik más hip-hop-os koreográfia. Csak a zenében van különbség!:)
Erről a zumbáról már sokat hallottam,biztos jó lehet vagy csak most felkapták nem tudom.
Nálunk az a gáz nincs lehetőség ilyen tornákra járni.Van egy gagyi konditerem és kész.Régen én futni jártam azt szerettem,mondjuk nem az első egy-két hétben csak miután már edződtem,de az is olyan gáz egyedül,meg hát nappal nem futok este meg felverem vele a "város" összes kutyáját....:(((
Na én is ezért nem szeretem,meg amúgy is ráz a hideg attól a házaspártól!:DDD
Mondjuk elismerem a munkájukat!
További ajánlott fórumok:
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Június 8-tól fogyás
- Egy hete nem eszem szénhidrátot, mégsem indult be a fogyás
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??