10 hónapos, hosszú hajú Baba hajmosása (beszélgetés)
Nem mostam ennyi idős korban a haját én sem.Heti 2 alkalommal elég :)
Nekünk is hosszú haja volt,és szép nagy hajjal is született.
sziasztok!
eleinte az én lányom is sírt amikor leöblítettem a haját...fontosnak tartottam a szemkontaktust, és hogy mindig szólok neki, igyekszem a tekintetét a sarkokra irányítani: hol tojik a pók a sarokba? és felnéz felmutat közbe mondom neki hogy nézze a pókot mert leöblítem a haját, azóta nincs sírás sött :D részemről nem volt nehéz, csak egy kis kreativitásra volt szükségem
A Lányom nem sír, mosom a haját, közben játszik, pici korától fogva tusolom is, hogy ne féljen tőle, ezzel sincs baj, szárítom a haját egy ideje, közben a zuhanyfüggöny zsinórral babrál, soha nem sír, csak egyszerűen macerás ez minden nap, és a haja meg nem koszos, szerintem.
Ma eszméltem rá, hogy már nem pici baba, hát hülye vagyok én, hogy "kínzom" ezzel minden nap?
Így ma elmaradt...
Bőgni akkor szokott, ha a napi frizura készül, ezalatt értem a hajgumit, hát azt utálja...de szükséges.
Szia!
Én sem mosom naponta, csak 3 naponta, mert félek a koszmótól. Kb én is ennyi idős korában ritkítottam. A hajszárítást meg úgy sikerül megoldanom, hogy a sminkcuccom közül adok neki valamit nézegetni :D Ma az alapozóm volt a soros, új neki és azzal foglalkozik, persze kemény menet volt :)
persze:) megmondom őszintén, mióta ül és nem fekszik a kádban én nem mosom a haját, csak kb hetente 1-2 alkalommal, Semmi baja nincs.
Sajnos egyébként is nagyon utál hajat mosni...
Ebben a korban el lehet már hagyni a mindennapos hajmosást?
Eléggé macerás, hajszárítás, türelem a Baba részéről...
Lányomnak hosszú haja van, ma úgy döntöttem már nem mosom naponta, ez így rendben lehet?