10 év után felmond és a kutyát se érdekli...? (beszélgetés)
Pótolhatatlan emberekkel vannak tele a temetők.
Amúgy a főnökről ugyanannyit árul ez el, mint az emberről, akiről írsz.
Ha jobbat talál menni kell.
A főnök? Azért csak kellett volna 2 mondat a részéről.
"k vírusos világban"
országban. ez itt a Balkán. az emberek mentalitása olyan amilyen, s csodálkozik a főnökén? :)
„Különben tényleg érdekes, hogy egy felmondásnak semmi beszélgetési előzménye nincsen.“
Hát öööö volt. Burkoltan többx rákérdeztem évek óta nem volt emelés és kinéz -e valami. A válasz az volt átgondolják. Ez ment 1 évig. Nem mondtam ki hogy elmegyek ha nincs emelés.
Ők meg szartak rám, csak pofáztak a semmire. Átgondoljuk.
Én meg nem vártam tovább. Gondolják át nyugodtan, én mentem.
" Mit árul ez el a főnökről? "
kedves kérdező, semmit.
ez Magyarország 2020-ban. mi ezzel a gond? Miért kell önérzeteskedni? Feláll, elmegy.
Későbbiekben kb. neked is legyen a lojalitásod 0 felé tendáló. amig hasznod van, addig maradsz, ha látsz jobbat, azonnal lépsz.
Ez sokat elárul a távozó munkavállalóról is. Valószínűleg nem bánják, hogy távozik, nem volt eléggé értékes munkaerő.
A főnök pedig egy neveletlen suttyó. Még ebbe az esetben is illik kedvesen elbúcsúzni.
Fura, de vannak ilyen főnökök és cégek.
Nekem két ilyen hosszú időn át tartó munkahelyem volt. Mindkettőnél nehezen engedtek el. Kifaggatak, stb. Az utolsó ilyennél a főnököm még azt is megnézte, hogy tényleg jó helyre megyek e;)
Ma már nem kifejezetten erény évtizedeket lehúzni egy munkahelyen.
Emberileg teljesen megértem, hogy bánt, de ebből is tanulni lehet. A melóhely melóhely, nem szabad többet elvárni attól, amire való. És nem, nem tesszük ki a lelkünket.
Mit mond el egy cégről/főnökről, ha 10+ éve neki dolgozó emberét felmondáskor kérdés nélkül egy vállvonással elengedi?
Kis cég, nem egy multihely, alig 15-en vannak itt, de abban már a takarító is benne van.
Nem kérdezi miért megy el hova megy mi a gond amiért 10+ év után feláll.
Nem kérdez semmit. Felmondást aláírja, közli 30 nap felmondási idő, majd vállat von és ezzel téma lezárva, már kavarja tovább a kávéját. Ennyit ér neki az aki 10+ évet ott volt.
Mit árul ez el a főnökről?
További ajánlott fórumok:
- Hazugságok rólam felmondás után? teendők?
- 18 év után felmondtak az édesanyámnak ilyenkor mi a tendő? Közös megegyezéssel akarják elküldeni!
- 6,5 év után felmond a munkáltató, mert kell másnak a hely. Mi a véleményetek?
- Gyes után felmondás
- Közös megeggyezéses felmondással a munkáltató, és munkavállaló közt. Utána jár munaknélküli segély?
- Tgyáson vagyok közben felmond a munkáltató, jár utána azért még a gyed?