10, 5 hós a kisfiam, de már alig van tejem. Fogadjam el vagy próbáljam meg ismét visszahozni a tejecskét? (tudásbázis)
Sziasztok!
Egy újbóli kísérletet szerintem mindenképpen megér,
próbáld meg, hátha neked is sikerül. Nekem sikerült visszahozni anno, 2x is.
6 hónapos koráig csak anyagtejet kapott, nagyon sokat szenvedtem az elején, hogy legyen, a végén pedig annyi lett, hogy a fagyasztó még félig van, sőt a múlt hónapban is tudtam még lefagyasztani. De sajnos mostanában hetente kétszer egész délelőtt a nagymamára kellett hagynom és ráadásként a múlt héten nagyon megbetegedtem. A tejci hirtelen apadt el. Kisfiamat annyira nem viseli meg, mint engem. A hiányt nagy élvezettel pótolja a rendes ennivalóval (nagyon kajás gyerek, mint megeszik, amit kap). Nagyon furcsa, rossz érzés, hogy pl. 2 napja már az elalvás előtti szopi sem kell Neki, max. éjszaka fogadja el a cicit, nappal csak néha-néha cuppan rá, de mivel "üres", köpi is ki.
Tényleg ennyi volt? Párom szerint fogadjam el (pedig ő volt a legnagyobb támaszom abban, hogy ennyi ideig tudtam szoptatni), de én még szopiztatnám, az éjszakai kelések ellenére is.
Szia! Szuper vagy! Annyian vannak, akik sose szoptatnak, és nem is akarnak. :( Igaz, minél tovább sikerül, annál jobb a gyerkőcnek, de egy percig se legyen leliismeret-furdalásod! Ha minden kötél szakad, második legjobb megoldásként még mindig ott van az adományozott anyatej.
Ugyan nem személyes tapasztalatból beszélek, de nagyon sok cikket és élménybeszámolót lefordítottam már a témában. :)
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne egy pillanat, amit visszahozhatnál az életedből...?
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
- Kapcsolatot visszahozni a nullából
- Hogyan lehetne hatni rá, és visszahozni a régi énjéhez?
- Az arc hidratálását ricinus- vagy olívaolajjal próbáljam meg bekenni este lefekvés előtt?
- Elvesztette a régi énjét? Hogy lehet visszahozni?