10-12 éveseknek melyik filmek a menők? (tudásbázis)
Mivel én is szeretem őket, együtt nézzük, ha kérdez, elmagyarázom. De nem szokott megkérdezni semmit, mert ebben a korban még sokkal inkább a gag részeket élvezik ők, azokon nevetnek inkább. Pl. Zohan. Vagy az a másik, ahol Adam Sandler ikertesókat alakított. A gag, az esések, a vicces félreértések stb. Máson röhögünk mi, mert értjük a dolgok, poénok mélyebb hátterét is, de hidd el, Adam Sandler meg is sértődne, ha ezt hallaná, hogy a filmjei nem valók a 12 éveseknek:DDD
Pl. A Weekend?? Fetrengtünk a röhögéstől!
Transformers (összes), Adam Sandler filmjei, Mr. Bean is vagy Tron Legacy, Majmok bolygója, After Earthilyenek. Szóval minden, ami poénos és minden, ami robotos, fantasztikus. Ami a meztelenséget illeti, a vígjátékos meztelenség/szexuális utalások még elmegy, úgy értem, nem túlzás, ha poénból valakinek leesik a melltartója, vagy van beszélnek a szexről de nincs konkrét szexjelenet.
Mellette néz egy csomó Nat Geo-s dolgot is, ezért nem gondolom, hogy beszűkült lenne, ebben a korban érdekli őket a világ, de a szocializálódás is, szerintem jobb, ha egy vígjátékból ismerik meg a korosztályuk bénázásait vagy azt, hogy milyen egy női test, minthogy tiltva legyen és aztán rákattanjon valami másra:))) Akciófilmek is oké, mi is néztünk ilyeneket, nem?
A
Oké tesz le a gyerek, de akkor is igaza van Zulunak, mert a gyerek csak tudja mit szeretne megnézni, közösségbe jár, és ott a gyerekek elmondják egymásnak, hogy mit néztek meg, mi a legújabb, legdivatosabb,
Egyébként se én, se több ismerősöm, nem engedtük meg, hogy a gyerekeink az általuk legdivatosabbnak vélt filmet nézzék meg.
Mert mondjuk egy 10-12 éves gyerek leszrja, ha mit kellene tudományos szempontok alapján megnéznie. :D Úgysem fogja. :D
fiú, lány?
Miért az érdekel, hogy mi a menő?
Te tudod, hogy a gyereked mi iránt érdeklődik, mi az ami segíti a fejlődésében, ennek alapján keress rá a guglén, hogy melyik film illene a személyiségéhez.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az idősebb korosztály azt gondolja, hogy a 20-on éveseknek nem lehet gondjuk?
- Hepatitis C védő oltás 13-14 éveseknek
- Mi a véleményed, az 1-3 éveseknek készült üveges "bébikajáról"? (..ha veszitek-eszitek, ha nem)
- Gyereknevelési ötletek 4 és 5 éveseknek
- A mai 18-20 éveseknek mi a retro zene?
- Súlyzós edzés az iskolában 8-9 éveseknek