1-nél több pasi az ágyadban.........! (beszélgetés)
Nem biztos, hogy amit nem ismersz az beteges.
Abban egyetértünk, hogy az igazi bensőséges, érzelmekkel teli szexuális aktus az csak két ember közt valósulhat meg. A csoportszex nem is erről szól. Annak célja a térdremegésig tartó élvezés.
Egyébként a kettő nem zárja ki egymást. Mi egy-egy buli után még kettesben is szeretkezünk egy jót. Egy olyat, amiről Te írsz.
Mondja ezt egy sportos pasi :)
És a lányokra nem gondolsz? Mennyivel jobb egy 2+2-es felállás. :)
Sziasztok, látom felélesztettétek a topikot. :)
Az én véleményem, hogy férfiból egy is elég az ágyban, Őt kell szeretni nagyonn-nagyonn!... :))
hát igen ez gond.
de pl vmit nem értek. múltkor átjött hozzánk és ott aludt a gyerek. egybe van nyitva két szoba botlívvel.
kint aludt a kanapén, párom meg rámmászott és szexelni akartunk meg is történt. de persze az utesó nem vette észre -asszem-
de ha észre is vette tuti csinált vmit a takaró alatt ő is :(
miért nem lehet összehozni? :(:(
Tenger. koktél, erotika, majd a helyzet adja magát...
De így nem jó, ha a párod nem igazán akarja...
az a legfelháborítóbb h most is 3masban megyünk nyaralni az uncsitesójával. a fenébe is!
lécci ha van valami ötlet.
Amúgy az a szar h a gyerek még csak 18 és szűz.Párom 22 én 24.
jah szeretem a fiatalokat :P
Lehet ezért is óckodik a párom. De tudom h tetszem neki.
A párom meg imádja az utesóját, mintha testvére lenne. 3man jól elvagyunk.
Vmi ötlet/terv?
ááá az 1ik legjobb szexuális élményem volt!
Azóta van párom de sajna őt nem lehet rábírni pedig az unokatesóját simán bevenném. Hogy vegyem rá szerintetek? Azt mondja ő nem meleg és h undorító. pedig annyit fantáziálok 1 ilyen 3masról jaaaaaaaaaajj :P:P:P:P
Jah, előfordult!
Járókerettel már tud menni...
Én is csak remélem, hogy egyszer összejön egy ilyen buli.
(A keresés kudarcba fulladt, már csak a csodában bízunk)
Jó ezt olvasni.
Én először szégenletem magam, hogy vonz egy másik nő.
Sok időbe telt, amíg a páromnak is bevallotam. Megbeszéltük, keresgélünk és kész.
Soha nem voltam még nővel, de naaaaaaaaaaagyon szeretném csak egyeszer is kipróbálni. És igenis szerencsés vagyok én is mert ebben a párom is támogat, sőt, Ő sokkal jobban keresgél értem, mint én.
(Nem olyan nőt keres, aki hármasban akarja, csak olyat, keres, aki egy másik nő társaságára vágyik)
További ajánlott fórumok:
- Miért gondolják a pasik azt, hogy többet érnek mint a nők?
- Az már beteges, hogy 14 éves lány 60 éves, számára csak látásból ismert pasiba szerelmes több, mint egy éve?
- A legtöbb nőnek a mélyen ülő pici szemű, pici szájú és pici orrú pasik jönnek be?
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Szerintetek miért van az, hogy az utóbbi időben egyre több 30-as pasi egyedülálló?
- A B-vitamin komplex rágótablettából szedhetek többet napi 1-nél?