1 éves kisfiamnak milyen cipőt vegyek? (tudásbázis)
Mi SALUS cipőt, és szandált használunk.
Ugyan azon az elven "működik", mint a SIESTA, csak fele annyiba kerül.
Tavaly voltunk ortopédián, és az orvos is azt mondta, hogy tökéletesek a SALUS cipők
na látod, most mégis érdemes volt!
:)
Megnéztem a honlapjukat, és most láttam, hogy van siesta cipőjük is, kb. 4000 Ft-tal olcsóbban, mint a márkaboltokban. Nem is rossz!
Amikor ott jártunk mindig csak ezeket a rövid szárú nike cipőket láttam, meg a divatos kocsicipőket - 4000-5000 Forintért, na mondom ebből nem kérek :))
Ezért nem is néztem jobban körül a cipőknél.
Köszönöm!
Én is megnéztelek - Panka nagyon édes , jó lesz neki a Siesta!:)))Bár az Assonak sokszor csajosabbak a cipőcskéi, de szintén nagyon jók.
Eszterem is Siestában jár még mindig, nem is lúdtalpas. De Assonk is volt több, nagyon szeretem!
a siestát eddig a malacipő gyártotta(www.bebicipo.hu), nekünk is onnan volt a téli bakink, de kiárusítás van náluk, mindentől szabadulnak meg.
Nekünk eddig bobbie shoes volt, meg ez a baki, meg voltuk vele elégedve.
A mi ortopéd orvosunk meg azt mondta, h a talpa legyen kemény a többi nem fontos, mert ha mezítláb van a gyerek, akkor sem fogja semmi a bokáját.
És azoknak magasított a száruk, tartja a bokát?
(mondom ezeket nem ismerem)
Én nem tudom, kricat írta.
A termékeken nem vettem észre változást.
Pontosabban mégis!!! A kisfiam cipőjén Made in Slovakia van írva, belül a sarokkérgén.
ezek szerint már az újból vettem. A minősége ugyanaz, a belső része is.
az más:)))
Egyébként ott inkább kifutott vagy kiállítási termékek vannak, ha jól emlékszem?
Vettem ott néhány ruhát is azok is újak voltak, csak fele annyiba se kerültek mint a brendonban. (bár azt is ki kellett fogni, mert nem minden akciós)
Nem tudom mikor volt a tulajváltás, mi 2 hete vettünk mindkét gyereknek cipőt, olyanok, mint az eddigiek.
Bár lehet, hogy ezek még maradék termékek.
Az én gyerekeim Siestában és Assoban járnak az első pillanattól. A lányom 6 éves és nem lúdtalpas.
A kisfiam még csak 2.
Én a lakásban is adtam rájuk szandált, mivel a járólap és a parketta is hideg, nehogy felfázzanak. A mezítlábjárásnak csak egyenletlen talajon van jelentősége.
Ha a Siestának a tulajdonosa új lett, szerintem attól még a technológia és a felszerelés ugyanaz maradt.
Az Elefanten cipők nagyon szépek , könnyűek, de nincsenek megemelve.
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- 1 éves kisfiamnak szeretnék cipőt venni, szerintetek milyent vegyek? Eddig Siesta szandija volt, de most olvasom, hogy a Siesta nem jó?
- Hány colos biciklit vegyek a 3 éves kisfiamnak? 102 cm magas
- Milyen vonatszettet vegyek két éves kisfiamnak?
- Milyen kézségfejlesztő könyvet vegyek a 6 éves kisfiamnak?
- Milyen ágyat, babakocsit vegyek a 2 éves kisfiamnak?