1 éves kisfiamnak adhatok már házi befőzési gyümölcsöt? (tudásbázis)
A te kisfiad, nálad jobban senki sem ismeri. Ha úgy gondolod szeretné a befőttet,próbáld ki.
Lehet, hogy meg se eszi, mint az én kisfiam.
Baja biztosan nem lesz tőle, mert miért is lenne, hiszen teljesen "ellenőrzött" helyről származik a befőtt.
Sziazstok kedves anyukák érdeklődnék tőletek nem-e tudtok nekem segítenni március 9. -re várom a kisbbaámat és nem tudtam még neki meg vásárolni smemit, mert a volt párom volt olyan, hogy lelépet tőlem és a 2 kisfiamtól és itt ahgyott minket. Gyermektartást nem fizet most pereltem be 4honapos állapotos voltam mikor itt hagyott minket. Ha van felesleges picibabának holmitok kérlek gondoljatok ránk
akkor meg főleg nyugodtan. jó étvágyat neki! :)
Egész nyugodtan adjál neki belőle !
Minden nap kap friss gyümit!!Csak most megláttam mennyit raktam el nyáron...eszembejutott hátha a kisfiam is eheti már:)
köszi mindenkinek
Nem lesz semmi baja heti egy alkalomtól, amikor meg lesz friss, inkább azt adj neki.
De gondolom ha hetente egyszer kap 2-3barackot,meggyet,szilvát attól nem lesz baja.
Arra tisztán emlékszem hogy a barackhoz alig tettem cukrot mert nagyon édes volt:)
Sajnos a mi védőnönk semmit nem tud soha ajánlani nincs semmiről véleménye...megvagyunk lőve mindentéren:(
Én is és nem is engedem, hogy cukrozzák neki az epret pl. De 1-1 alkalom szerintem nem fog bezavarni.
Elég sokan szültünk a baráti körben mostanában, de egy olyat sem tudok, aki erre pontos választ tudna adni. :) Ráadásul összekeverik a saját gyerekeiket. :) Na mindegy, nem ez a dolguk, aranyosak különben csak azért eltelt 20-30 év.
Bocsáss meg, nem szerettelek volna megbántani. Sajnálom, hogy ezt már nem teheted! Fordulj inkább a védőnőtökhöz, vele mindenről konzultálhatsz és korrekt választ fogsz kapni.
Hidd el emlékeznek, csak mert 40 évesek vagy épp 50 még nem hülyék. Persze mindenki maga ismeri az édesanyját.
Elméletileg adhatod. Gyakorlatilag én a cukor miatt nem adnám/adtam ilyen formában, hogy ne szokják meg a túl édes ízeket, csak a gyümölcs valódi édességét.
Mellesleg ha a barackot adod oda és a levétől leöblíted, nyugodt szívvel adhatod a kicsinek.
gondolom ezt külön már mind adod neki, úgyhogy hajrá!
ha megtudnám kérdezni akkor valószínüleg őt kérdeztem volna:(
az anyukák nem arról híresek, hogy pontosan emlékeznének rá, hogy mi hogy volt... :))
tartósítószer nincs rajta.próbálkoztam,gondoltam előre a kicsinkre:)
Kérdezd meg anyukádat, téged ő nevelt fel és még élsz!
Ez nem gúny, sőt! Itt mindenféle információt fogsz kapni, kapkodhatod a fejed kinek a tanácsát fogadd el.
Tehát van benne cukor és még mi?
A barackunk nagyon édes így alig tettem bele cukrot.
Akkor tudod mi van benne? :)
Cukrozott? Tartósítószeres?
Nem az a lényeg, hogy házi-e, hanem az, hogy mit tettél bele.
Kisfiam 1éves.Adhatok neki házi befőzési gyümölcsöt?
További ajánlott fórumok: