Mikortól adhatok kakaópor hozzáadásából készült tápszerből levő kakaót a kisfiamnak? (tudásbázis kérdés)
persze-persze
ki kell próbálni egy nagyon kicsi mennyiséggel, hátha úgy megissza, és figyelni kell nem okoz-e problémát. Szóval adhat neki egy keveset, mondjuk pár kortyot, és utána 2 napig mondjuk vár. Ha nem volt probléma akkor lehet emelni az adagot :) Én azért 10 hónapnál előbb nem próbálnám, de én nem vagyok "bevállalós" :)
Én 1 éves korában próbáltam, de nem jött be. Mostanában kezdi meginni, de eddig csak a bedekósat itta meg. Meg vettem neki macikávét, az nagyon bejött :)
Szia!Én is megvárnám az egy éves kort, a 4 éves fiam mind a mai napig küzd, miután kakaót ivott!
Én is inkább az ízesítőt ajánlanám!
Sok szerencsét!
szia
én pontosan nem emlékszem de olyan 9-10 hós lehetett mikor adtam mert a sima tápszert már nem itta meg így tettem bele egy kis kakaóport és úgy már jó volt:).a védőnő nem ajánlotta arra emlékszem de ha másként nem kelett a tápszer még az ízesített sem.ja és nem volt tőle semmi baja.
Én kb. 11 hósan adtam először a kisfiamnak de nem ízlett neki... Azóta próbálkoztam már többször de még mindig nem kell neki. :(
Viszont vettem Nestlés tápszer ízesítő port (vanília ill. kakaó ízű) és ha azzal csinálom a junior tejitalt akkor tuti a siker. :)
További ajánlott fórumok:
- Adj meg 3 mássalhangzót. Ebből, magánhangzó hozzáadásával értelmes szót alkoss!
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!