1 éve próbálkozok teherbe esni, és semmi! Mit csináljak, vagy hogy? Kérlek írjatok tanácsokat! (tudásbázis)
Nem nevetek,probalok segiteni... az a normalis uzenet,amit eddig is kuldtem es sikeresen elolvastal... sot valaszoltal is... :-)))
Ne aggodj... kerdezz es en valaszolok.
Utananeztem.
Ez peteerest elosegito gyogyszer.... utana nem vizsgalt meg...??? Es nem mondta,hogy probalkozzatok???
Eleg,ha csak spermamintat visz "kivizsgalasra" laborba,nem kell dokihoz menni... otthon elintezi,es rogton utana beviszi... ennyi... nem nagy dolog...
Apropo... tudod,hogy mikor kell probalkozni,hogy osszejojjon a baba?
Mi a neve a tablettanak???
Mi,hogyan reagal a tablettara?
Ezt nem ertem... :-(((
Na latod... rajottel,hogy hogyan kell valaszolni...
:-)))
Szia dia22!
Egy év után már el kellene menni orvoshoz, ha jó orvosod van, akkor hormonvizsgálatot, ultrahangot végez. Ne ess kétségbe. Nekem is voltak problémáim, rendbe tettük és 2 havi clostil szedése után terhes is lettem. Sajna nem maradt meg, de ez nem ennek az oka. Menj orvoshoz!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Ki próbálkozik novemberben teherbeeséssel?
- Nehezen esem teherbe, mit csináljak? Praktikák, vitaminok?
- Évek óta próbálkozol teherbe esni, sikertelenül. Minden rendben veled és a pároddal, de nem sikerül. Már 40 éves múltál. Meddig próbálkoznál
- Láttam régen egy vígjátékot, amelyben a nő nem esik teherbe, sokat próbálkoznak, és a vége happy end...Nem tudja valaki a címét?
- Miómát találtak a méhemnél. A teherbeesés érdekében az eltávolítása után mennyi idővel, mikor próbálkozhatunk újra?