Ki próbálkozik novemberben teherbeeséssel? (beszélgetés)
Sziasztok! Ki hogy van? Olyan ritkán látom, hogy valaki írna.
Én jelentem dec. 21.óta nem menstruáltam. Az első UH-n már szívhang is volt, bár találtak egy cisztát is, ami miatt kicsit aggódom, mert nekem még sosem volt ilyen, főleg nem terhesen. Valakinek volt vagy van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Sziasztok!
Még régebben írtam, hogy októberben kaptam Closty-t, de sajnos nem lett tőle peteérésem. Október 22. óta nem jelentkezett a vérzésem, túl vagyok egy sor vizsgálaton, szerencsére szervi bajom nincs, viszont a 12 év fogamzásgátló szedés miatt krónikus anovulációt állapított meg az endokrinológus.
Most Trisequens tablettát kell majd szednem a vérzés meghozására és utána megint Closty-t fogok szedni.
Igazság szerint nagyon el vagyok keseredve, úgy érzem, hogy hónapok telnek el és nem jutok sehova. Hátha idén szerencsésebb évem lesz.
Mindenkinek aki próbálkozik, nagyon szorítok! :)
Sziasztok!
Nekem 22től kezdve volt pár halvány pozitív tesztem, de tegnap sajnos megjött :(
hát lányok nálunk is eltelt az első próbálkozós hónap.. sikertelenül 😏 de nem baj újult erővel indulunk neki a reményteli decembernek😍
Remélhetőleg másodjára sikerül🤞
Sziasztok!
Nekem azóta sem jött meg ma vagyok a ciklus 39. napján, hétfőn beszéltem az orvosommal azt mondta ez jót is jelenthet a hétfői reggeli tesztem negatív volt de kérte hogy várják türelmesen még két hetet ha nem történik változás akkor menjek be vizsgálatra
Egyre többen vagyunk, szupi :)
Majd írjatok fejleményeket! ☺️
Én egyenlőre várom a mikulást, utána lesz start🤣
Sziasztok! Szuper, örülök, hogy itt vagytok! :)
Nekünk is első hónap lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- 2008 Novemberben születendő babák
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Miómát találtak a méhemnél. A teherbeesés érdekében az eltávolítása után mennyi idővel, mikor próbálkozhatunk újra?