-6 kiló: de mennyi idő alatt? (beszélgetés)
Köszönöm a tippeket;) A Norbis módszert több felől hallottam, hogy jó és hatásos. Úgyhogy eszerint próbálok majd étkezni:)
És nem csak a tippeket, de a biztatást is nagyon köszönöm, most eléggé elszánt vagyok, érzem, hogy sikerülni fog:)
Nekem március eleje óta ment le 7,5 kg.
6 kg 1 hónap alatt az sok,és tuti vissza is jön
Megnéztem a diétát,amit a 7 nap alatt 4 kiló c. fórumba írtál.Nagyon jól hangzik, imádom is a gyümölcsöket, csak egyszerűen képtelen vagyok betartani a diétákat. Nem tudom normálisan követni az előírásokat és mindig elbukom:S
Ezért inkább arra gondoltam, hogy megpróbálok kevesebbet enni, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani és zöld teát inni,meg vizet, este 6 után meg nem enni. Csak oda kell nagyon figyelni hogy mit eszik az ember és akkor talán fogyni is fog,nem? Most e szerint fogok étkezni. És ami nagyon fontos, hogy végülis Tikkána igaza van.... annyira sokat nem kell fogynom,ezért Rubint Rékázni fogok minden nap és a DVD-it váltogatni: Add önmagad 1-2 megvan,plusz a napi 20 perc önmagadért. Szerintetek ez így hatásos?
(tudom, hogy Rubint Réka tornája alakformáló, de mondjuk 60 cm-es combot le tudom faragni legalább 55re?:D Ez elég hülyén hangzott, de annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz:D)
Igen, a súlyom a magasságomhoz ideális, csak mégis van rajtam felesleg. Ezt szeretném eltüntetni. Persze nem akarok csont sovány lenni,hiszen a férfiak azt szeretik,ha egy nőn van mit fogni:)
Soha nem voltam egy vékony lány, a fenekem és a combom kicsit nagyobb volt mindig is, de ma már a hasamon és a karomon is van bőven felesleg. (Remélem nem sokáig:P)
Próbálom magam elfogadni, csak ehhez úgy érzem tennem is kell valamit. Legalább 5 kilót le kellene adnom.
Szia k.k.
Nézz át a 7nap alatt 4kg fórumba.Én most azt csinálom,én is 165cm vagyok csak én sajnos 60kg, de én is 51-2kg akarok lenni, mert már voltam annyi és nekem az a legjobb. Biztos nem fog lemenni 4kg, de ha már heti 1-2 kg lemegy az már teljesen jó.
Szóval akkor pont a Te magasságodhoz számolgattam a súlyokat! :) Micsoda megérzés! :)
Akkor amit eddig is mondtam: Szerintem ideális a súlyod a magasságodhoz/ sőt,inkább egy picit kevés!/.Ne a súllyal foglalkozz,az tuti,hogy jó! Ha mégsem érzed jól magad a bőrödben,akkor inkább egy kis sport kéne! Csinálj olyan edzést,ami arra a testrészedre hat,amit nem szeretsz,de szerintem ne fogyózz!!! Formálj inkább a mozgással!Fogyással úgysem onnan menne le a súly,ahonnan Te szeretnéd! Amúgy meg az a legjobb,ha elfogadod Magad!Sok sikert!
Köszönöm a gyors válaszokat:)
165 cm vagyok, de sajnos ha feljön rám pár kiló, az nagyon meglátszik. Elkezdtem gyógyszert szedni és kicsit felszedtem pár kilót, és nem tudtam leadni, így most gyógyszert váltottam a napokban. Ezért most újult erővel szeretnék újra csinos lenni.
Persze nem sok az az 57 kiló, de ha egyszer nem érzem jól magam a bőrömben?
Szerintem menni fog az a 6kg, ha picit odafigyelsz(minimális kenyér, édesség stb.), sok zöldség, gyümölcs, napi 2-3liter víz és 6 utána semmi.Emellett torna.Hajrá!
Megkérdezhetem milyen magas vagy?
Nekem április óta ment le annyi. ;)
Ha nagyon gyorsan szeretnél fogyni ajánlom a Gastroyalos turbó menüt. 10 nap alatt levitt 3 kg-ot.
Atkinssel szerintem lebirsz adni annyit.
Igaz nekem sokkal tobb tulsulyom van, de eleg gyorsan beindult a fogyas
De más egyéb tanácsot is szívesen hallanék:)
57 kiló vagyok most és szeretnék megint 50-51 körüli lenni.
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Milyen módszerrel fogytál, mennyi idő alatt és hány kilót?
- Egy hónap alatt mennyi volt a legtöbb kiló, amit leadtál és hogyan?
- Hány kilót fogytál életmódváltással és mennyi idő alatt?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?