-20 kg a cél jövő júniusig, de... (beszélgetés)
főzz úgy, ahogyan eddig tetted DE!:
- köretnek inkább zöldsééget egyél, vagy ha pl rizsre vágysz, akkor azt csináld meg zöldséggel.. millionyi finom recept van a neten, amikből én is ötletet meritek... férjed eszi ugy ahogyanm eddig, te pedig csak kiiktatod a fehérje mellől a szénhidrátot 12óra után mindenképpen... reggelire érdemes tönkölbuza kenyérből (az a picike hosszukás kenyér) enni két szeletet megvajazva, uborkával, picit megsozva... ez is életmódváltás, de muszáj, ha az ember el akar érni valamit is...
A szoptatás miatt sem kell rengeteget enni és cukrosat,liszteset!(Ahogy én is csináltam mert most mindent lehet...)
Tej pontosan a fehér húsból és sok zöldség-gyümiből van úgyhogy simán eheted ezeket.:)
Ha azt eszed, amit a párod, csak jóval kisebb adagot, és mondjuk este 6, 7 után már eszel, akkor tutira fogyni fogsz. Én is ezzel a módszerrel fogyok, tavaly óta 20 kilót fogytam. Nem ez a leggyorsabb módszer, de így nem kell külön főzöcskézni, és ehetsz mindenfélét.
CurlyDawn jó ötleteket írt.
Szia!
Nálunk is ugyanez a helyzet.A párom fizikai munkát végez,én meg gyesen vagyok a 7hónapos kislányommal.Nekem baj van a szívemmel,illetve mindkét térdemet műtötték már+a lábfejemet is törés miatt amit félrekezeltek,így sportolni nem sokat tudok.Na meg nem akarom hogy elmenjen a tej.. Én most úgy próbálom,hogy kevesebbet eszek.
Szia!
Szerintem is minden ehetsz, de az legyen sokszor kicsi. Napi 5 étkezés, kis mennyiségben. Én is javaslom a cukorpótlókat, de egy minimális cukor kell azért a szervezetednek.(Néha 1-2 kocka csoki)
Sok mozgás, sok folyadék, és menni fog!
Szia! Felezd az adagokat, nem kell lemondani a hízósabb kajákról. Az én alapelvem, mindent lehet csak mértékkel:)
Használj cukor helyett édesítőt, nem drágább, mint a cukor ill teljes kiőrlésű kenyeret is vehetsz, picivel több, mint a fehér társa, de úgy se annyi idő alatt fogyasztod el, mint a sima kenyeret:)
Lehet venni fagyasztott zöldség keveréket, nem Iglo-t kell venni, hanem egy olcsóbb alternatívát és szerintem az is bele kell, hogy férjen.
Ezen kívül ha veszel mondjuk tejet az legyen sovány, akár csak mondjuk a felvágottak stb. Próbáld meg azt, hogy este fele már ne nagyon legyen szénhidrát csak fehérje és sok - sok víz. Nekem ez bevált:) Sok sikert!
A helyzetünk a következő. Szívessen étkeznék én egészségessen, de mint tudjuk, nem olcsó mulatság. Mi a párommal egy fizetésből élünk, ő nehéz fizikai munkát végez. Főznék én neki külön, de az dupla annyiba kerülne. Esetleg tudnátok olyan ételeket, amik neki is jók, mert jóllalkik vele, és én is ehetném fogyókúrázás céljából? :)
Most kezdtem el itthon tornázi, fekvőtámasz meg ilyenek :) Futás kilőve, asztmás vagyok :(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit tegyek ha nem jövök ki az anyós-jelöltemmel? :(
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?