Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zsiványpecsenye nyárson recept

Zsiványpecsenye nyárson recept

A Zsiványpecsenye nyárson hozzávalói:
0.5 kg disznókaraj
0.5 kg marhabélszín
2 db vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
köménymag
őrölt bors
pirospaprika



A Zsiványpecsenye nyárson elkészítési módja:
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk,borsozzuk paprikázzuk.A nyársra tűzzük:disznó hús, 1 karika hagyma ,marhahús,1 szelet füstölt szalonna majd ismételjük,Az egészet megszórjuk köménymaggal.A fa parázson lassan forgatva a nyársat megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zsiványpecsenye nyárson elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.