Zsírosodásra hajlamos és száraz a hajam egyszerre. Mit használjak? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Ez most furcsán fog hangzani de én citromlevet használok és nekem nagyon bevált!!!
Szerintem nagyon jó!!!
Sziasztok!
Bobe2! Amikor már zsíros a hajad akkor kell beledörzsölni és valahogy felszívja a zsírosodást... Jól dörzsöld bele,hogy ne látszódjon a fehérség. Ez a módszer arra,jó, hogy kihúzd még pár napig a hajmosás. A következő alkalommal nekem már 5napig szépvolta a hajam, hintőpor nélkül. De azóta is alkalmaztam párszor.
Sziasztok!
A festett, vörös hajra is jó a babahintőpor?
Sziasztok!
Nekem mostanában nagyon hamar zsírosodott a hajam. 2naponta mosnom kellett. Aztán hallottam,hogy babahintőport kell a fejtetőre szórni és jól beledolgozni. Nem hittem benne ,de működott 5napra kihúztam a hajmosást és azóta is csak 5naponta kell mosnom.
Sziasztok!
Fodrász vagyok, úgyhogy gondoltam hozzászólok. A zsíros haj és a száraz hajvég nincs összefüggésben, hisz a zsír a fejbőrből a faggyúmirigyekből jön és attól még a hajvégekre kell használni balzsamot vagy pakolást stb...
Én azt ajánlanám hogy felejtsétek el a head&shoulderst és hasonló lakossági termékeket ha eredményt akartok, mert ezek általában csak tüneti kezelést nyújtanak és nem szüntetik meg a kiváltó okot pl. egy korpánál.
Inkább menjetek el egy fodrászkereskedésbe vagy fodrászhoz és kérjetek zsíros fejbőrre való sampont, ami alaposan megtisztítja a fejbőr a zsírtól és akáár vékonyszálúő hajra való balzsamot, ha könnyen zsírosodó a hajatok, vagy regeneráló ápoló termékeket, de ami fontos, hogy a balzsamot és a pakolást mindig csak a hajvégekre és a hajhosszra kell felvinni, soha nem dörzsöljük a fejbőrhöz, mint a sampont.
Remélem segítettem. Szép napot!
menj el egy fodrászcikk szaküzletbe és ott ajánlanak terméket. Én is ott vettem egy balzsamot (hatalmas kiszerelés) és olcsó. Zsíros de törésre hajlamos hajra van, karotinos, narancssárga maga a balzsam.
Nekem csodát tett a hajammal. azóta nem zsírosodik és szép is.