Zsíros vagyok de vékony, mit tegyek? (beszélgetés)
Ugyanez a bajom. Csak nem vagyok vékony.
Igazából vannak helyek, ahol csontos vagyok, máshol meg zsíros. Csak a zsírégetéses edzés maradt. Visszaszorítom a céhát, sok fehérje, zsír középérték. És rengeteg edzés. Én napi 1,5 órát edzek.
Hát pedig a fotód alapján nagyon csinos vagy, szerintem az énképeddel van probléma. (Ezt NEM bántásból mondom, tiniknél tipikus, mondjuk 23 évesen már az egészségre is figyelni kell.)
20-as BMI alatt egészségtelen nőként létezni, még akoor is, ha más az amit a korszellem diktál.
Izomerősítő torna
Rubint Réka Napi 20 perc
Béres Alexandra Menni fog
+ bicikli, futás
Sziasztok!
Sajnos nekem is ez a próblémám...:Stavaly nyéron leadtam a zsírt magamról,de azzal együtt a kilók is mentek,én nem láttam magamon,de azt mondták úgy nézek ki mint egy anorexiás:Sés hát sajnos a mellemből nagyon sok ment...Most spinningelni kezdtem el járni,majd mellette meg szeretnék futni meg néha torázni,remélem használ,majd írom a fejleményeket:)
Sziasztok!
Hat igen sajnos mindenkinek meggyulik a baja a zsirral, akinek nem a poci, popsira rakodik, annak a verebe, ami elegge veszelyes, hat sportal es egeszseges eletmoddal, azaz keves szenhidrat, semmi zsiros, olajban sult, tejfolos, zsiros hus, szal semmi "rossz" zsiros dolgot kerulni kell!!!
Amugy ajanlanam az etrendkiegeszitoket, en pl mikroalga port szedek, tele van vitaminnal meg nagyon sok fontos anyaggal, ami a testzsirt, koleszterint csokkenti, nezzetek utana neten :)
amiota szedem jobban erzem magam minden szempontbol :)
A lányomnak is ez a problémája, hogy a súlya a magasságához tökéletes, de magas a testzsírja, pedig rendesen sportol is (heti 3x kosáredzése van, 2x judo, 2x úszás). Neki azt javasolta a doki, hogy nagyon kevés szénhidrátot egyen, felejtse el a fehér kenyeret, tésztákat, cukrozott löttyöket, sütiket, édességet és egyen sok fehérjét, pl fehér husikat, tejet, joghurtokat, tojást, sajtokat és minden mennyiségben zöldségeket, főleg nyersen, de jó párolva is és vigyázzon az édes gyümikkel is.
Sajnos nem elég a mozgás, de az is kell nagyon.
Szia!
Én 2dolgot tudok neked ajánlani:
egyik a Pilates.Ez remekül formálja a testet,biztos,hogy centik fognak lemenni a kritikus "zsíros" területekről.Viszont nagyon oda kell figyelni,hogy pontosan végezd a gyakorlatokat!
A másik a súlyzós edzések,akár lábra is lábsúly csatolásával,stb...
Sziasztok!
Az én problémám az, hogy a testsúlyom az ideális,de mégis zsíros vagyok. Rendszeressen sportolok, viszont mindent eszek amit megkívánok. Mindenki diétát javasol,de azzal fogyni fogok(és eltűnik a maradék mellem is) és azt nem akarom. Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?