Zsirleszívás pocakról sokba kerül? (tudásbázis)
Örülök, hogy azt tanítod:) Akkor kérlek legközelebb egyártelműbben fogalmazz, vagy annak írd a hozzászólásodat, akinek szánod, ne általánosságban.
ez így nagyon kétértelműre sikeredett...
Én is sajnálom!
Én félek a karműtéttől...
Azt mondják, hogy baromira fáj.
Azt hiszem az it felsoroltak közé mindegyikhez beillek:) Tehát én nem kötözködni jöttem. Ahogy az elején is írtam, engem is érdekel a téma:))
Bár pénzem nincs, álmodozni még szabad, és esetleg ÉN kibulizhatom az orvosnál, hogy ingyenes lehessen a műtét:D
Aki meg csak simán szépészeti beavatkozást akar, annak kéretik nem felháborodni! Nekem már fizikai fájdalmat okoznak olyan problémák, amik csak plasztikai műtéttel hozhatók helyre....
Úgyhogy menjen a Ba...ogatós fórumra az, aki ilyen beszólásokat mer megengedni magának!
Köszönöm!
Senki nem állított ilyesmit:)
Szerintem félreértetted! Megi nem bántott! Olvasd át kérlek még egyszer, a kedvemért:)
Ha pedig nem értetted félre, akkor ott , már megbocsáss, tényleg baj van.
Vagy mindkettő!
Ha nekem lenne ennyi pénzem, már rég nem fájnának a vállaim, nem kellene szégyenkeznem, ha ujjatlan, spagettipántos, stb pólót veszek fel. . .
ost néztem neten, találtam egy elég jót.
Zsírleszívás AKCIÓ: 68.000 Ft régiónként 2012 AUGUSZTUS 20-ig!
Töltsön le kupont hozzá ITT!
Az ár magában foglalja az altatást, és az egynapos hotelszolgáltatást
Ezt az árat nem befolyásolja a zsírszövet vastagsága.
Járulékos költség a kompressziós ruha, melynek ára 16.000-22.000 Ft között van.
Teljes műtéti díjszámítás:
Például a has 4 régióból áll, csípőterület 2, a comb külső oldala 1, belső oldala 1, a térdek belfelszíne 1-1 régiónak számít.
4 régió feletti zsírszívásnál területenként 65.000 Ft az ár!
6 terület feletti zsírszívásnál a ruhát ajándékba adjuk!
Ha érdekel a honlap és az orvos neve, priviben elküldöm, bár sztem pesti.
Jó kérdés!
Nekem borzalmasan lóg a bőr a karomon. A védőnő szerint ezt már ingyen műteni kellene, a háziorvosom szerint 120 000/ kar!
A hasam is katasztrófa lesz, ha sikerül 75 kg-ra lefogyni, de az már annyira nem fog szerintem zavarni. De jobb tájékozódni:)
Engem is érdekel!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg sokba kerül az egészséges táplálkozás?
- Lipo-slim zsírleszívó párnácska
- Milyen a zsírleszívás és mennyibe kerül?
- Naracsbőr ellen olyan módszer ami bevált és nem kerül sokba?Testtekercselés házilag?
- Házinyulat tenyészteni érdemes, vagy sokba kerül az etetés, stb..
- Lányi Cecíliánál mennyibe kerül mostanság a külső comb zsírleszívása?