Naracsbőr ellen olyan módszer ami bevált és nem kerül sokba?Testtekercselés házilag? (tudásbázis)
Én nem tartom jó ötletnek a tekercselést. Ha nem tud szellőzni a bőr, akkor egy szimpla narancsbőrnél csúnyább dolgok is bekövetkezhetnek!
Narancsbőr ellen az a leghatásosabb, ha nem eszed meg azt a sok sz*rt, ami tele van méreggel. Ha már megvan a narancsbőr, akkor sporttal és intenzív méregtelenítéssal kéne próbálkozni. Vagy az avon anew professzionális testformázó krémjével, de az nem olyan olcsó. 4ezer 1 tubus(kb. 1 havi adag, reggel és este, persze testterülettől is függ, hogy meddig elég), 3 hónapig. Viszont tutira hatásos, de a kiújulás megelőzése érdekében némi életmódváltás nem árt.
szvsz.
Én nem próbáltam még tekercselést, de valahol olvastam:
1. testápolóval vastagon bekened magad, és erre tekersz fóliát.
2. kávéval dörzsölgeted magad naponta 1X (persze hideggel)
Én próbáltam narancsbőrös fenékre, combra a DM Cellulite márkatermékét(kerek tégelyes krém, olyan 700-800 ft volt ősszel), ami nálam láthatóan csökkenetette a narancsbőrt.
Bioboltban vettem, ahol lehet kapni gyógypapucsot is, meg ilyeneket... sima bolt.
Én Budapesten vettem.
Szia,
Ha sok időd van, akkor ez talán segít:
Vettem paprika-olajat a közeli bioboltban. De több helyen is láttam már. Kb 700-800 Ft volt, de nem emlékszem. Vásároltam hozzá sima fóliát.
Egyszer bekentem a combom felső részét, majd jól bele maszíroztam... meg a fenekembe. Aztán betekertem. Le feküdtem egy 40-50 percet vele, de úgy, hogy előtte persze zacsit raktam a kanapéra.
Szóval csíp rendesen, és vörösödik tőle a bőr... Látszik, hogy a vérkeringés megindul.
Heti 3-4x ajánlják, de idő hiányában nem csinálom rendszeresen.
Egy ilyen flakon elég 3-4 hónapig is rendszeres használat mellet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen a testtekercselés? Mik a tapasztalatok?
- Milyen krémekkel érdemes próbálkozni testtekercseléskor?
- Aromaterápiás testtekercselés
- Hol lehet kapni testtekercselő fóliát?
- Ultra gyors zsirbontás és testtekercselés
- Tudnátok ajánlani Nyíregyházán hatékony testtekercselést, vagy valami olyan módszert, amivel a hasat le lehetne fogyasztani?