Hol lehet kapni testtekercselő fóliát? (tudásbázis)
szerintem az közönséges folpack...
piacon 100 m tekercsben is kapható
Szia!
Sajnos én nem Budapesti vagyok. :( de azért köszi. :) Azt hiszem maradok a sima folpacknál ha az is hatásos és feszesít. :)
Szia!
Masszázs Bolt
Bp.VIII. Népszínház u. 288.
Ny: H.-P.: 09-17
Sz.: 10-14
:)))
Hát, az is jó, vagy én azt csináltam, hogy éjjelre raktam fel, és bár így reggelre ált lecsúszott, de még mindig tovább rajta volt sztem..:D
Bár én szűztea krémet kentem rá, ami annyira égetett, h már aludni se tudtam 1 idő után:D
Nekem fel sem tünt hogy alufóliát írtál, én egyből a folpackra koncentráltam, arra az átlátszó valamire... :)
Kifogom próbálni! Ha szebb lesz tőle a bőr akkor már megéri. De mivel csúszkál valami tapadós nacit rá kell venni ugye?
Azt nem is, de szebb lesz tőle a bőr:)
Egyébként alufólia alatt fólpackra gondoltam, csak azt nem tudom, h kell írni:DDDDD de az ugyanaz, nem? Mindegy, érted..:D
Az alufóliát nem ajánlanám...inkább a sima fóliát,a testtekercselős szélesebb és kicsit vastagabb!
Megkérdezhetem,h mihez kellene?
:D:D
Én amatőr vagyok ebben nagyon. :)
Árban biztos sok külömbség van. De ha úgyanolyan akkor végülis mindegy melyiket veszem... :)
Jaj,bocsi,most látom.h a netről nem akarsz rendelni...akkor marad a kozmetikai nagyker:Tama,Stella...
:)
Szia!
Szerintem kozmetikai nagykerben kellene megnézned vagy a neten Pl:Diva center?
Szerintem egy próbát megér!:)
Sziasztok!
Nézelődtem a neten és sehol nem találom hol lehet ilyet kapni. Gyógynövénybolt vagy gyógyszertár?
Netről rendelhetőt találtam...de onnan nem szeretnék rendelni! Ha valaki használ ilyet, ossza meg velem hol tudta beszerezni. Köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Fényes, lila öntapadós bútortapétát/bútorfóliát hol lehet kapni az interneten kívül?
- Hol lehet átlátszó öntapadós fóliát kapni?
- Nem tudja valaki, hogy Budapesten hol lehet venni testtekercselő fóliát? Rendelni nem szeretnék...
- Hol lehet kapni mobiltelefonra képernyővédő fóliát?
- Domotherm fülhőmérőhöz hol lehet védőfóliát kapni?
- Tudnátok ajánlani Nyíregyházán hatékony testtekercselést, vagy valami olyan módszert, amivel a hasat le lehetne fogyasztani?