Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Zsíradó fórum

Zsíradó (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Zsíradó

10. Ebetke
2011. márc. 15. 00:58
Lehet hogy egy házi sült zsír egészségesebb, mint ezek a hidrogénezett műmargarinok, tele adalékanyagokkal, állományjavítókkal, amiket rendszeresen fogyasztunk. De vajon miért pont a zsírral van bajuk, még ott a cukor, finomlisztes pékáru, vegyszeres gyümölcs, génkezelt zöldség, foszforsavval tartósított üdítők, stb.
2011. febr. 24. 12:05
Szívesen adom a zsíromat!! 5 kg-os kiszerelés de csak 1 van!!:DDDD
8. 8b68ade120 (válaszként erre: 7. - Gyopár)
2007. aug. 20. 14:08
Ja. Meg csak ugy felvetodott, de minden igy kezdodik. Elobb-utobb bevezetik. Egyebkent itt tenyleg nagyon nagyon sok a kover. En is. Bar en MO-n is kover voltam. :(
7. gyopár (válaszként erre: 6. - 8b68ade120)
2007. aug. 19. 21:20
Ez komoly? Ez szerintem már a hátrányos megkülönböztetés kategóriája lenne.
2007. aug. 18. 01:46
Itt (USA) meg azt akarjak bevezetni, h aki kover vagy pl. magas a vernyomasa, kevesebb fizetest kapjon. Hm...
5. viktoria101 (válaszként erre: 4. - Gyopár)
2007. aug. 9. 15:31
Igazad van! Itt sem jobb a helyzet!
2007. aug. 8. 22:01

Szerintem Magyarországon a probléma az is, hogy az egészséges étkezés egy picivel tényleg drágább, hiába próbálják időnként az ellenkezőjét bizonyítani. Elég, ha ilyenekre gondolunk, mint burgonya, tészta, rizs kontra zöldbab, brokkoli, karfiol stb, vagy számtalan példát lehetne még sorolni. Sokan pedig inkább a mennyiségre törekszenek a minőség helyett, főleg akkor, ha erre anyagi helyzetük miatt még okuk is van.

Angliáról nem tudok nyilatkozni. Azt gondolnám (de ezek szerint csak -nám), hogy ott jobb a helyzet.

2007. aug. 5. 17:34

De ha egy szempont a háromból (gyors, olcsó, nem kell bíbelődni) kiiktatódna, akkor lehet, hogy más, olcsóbb, de egészségesebb kaják jelennének meg az éttermekben is, mert arra lesz kereslet az ára miatt.

A gazdagok meg falják csak a zsírt. :)

2007. aug. 5. 12:48
Szerintem ez hülyeség! Én itt élek,és az emberek pont azért esznek ilyen egészségtelenül,mert olcsó,gyórs, és nem kell vele bíbelődni otthon. Eszméletlen,hogy inden nap a gyors kaják mennek(Mc Donald's,hambik,KFC stb). Szerintem olyan magas adót nem tudnak rá kivetni, hogy ne tudják itt megfizetni.
1. Hoxa
2007. aug. 4. 11:53
Nagy Britanniában készült egy kutatás, amely szerint, ha a zsíros, egészségtelen ételekre magasabb adót vetnének ki, akkor nagyon sok szív- és érrendszeri betegség megelőzhető volna.

Ugrás a teljes írásra: Zsíradó

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook