Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Zsírtranszplantáció eredmények fórum

Zsírtranszplantáció eredmények (beszélgetés)

11. Borian (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 3. 17:53

nem tudok segíteni ebben, nincs tapaszalatom, de a zsírról azért lehet tudni, hogy energia raktározására szolgáló anyag a szervezetben és tud csökkenni, ezért fogyókúrázunk... és tapasztalatom szerint mindig onnan tűnik el leggyorsabban, ahonnan nem szeretnénk... :-)

amúgy azt viszont konkrétan olvastam, hogy a zsírleszívás a legveszélyesebb plasztikai beavatkozás, gyulladás, idegsérülés, bőrelhalás, akár zsírembólia is felléphet (ez a sima embóliával szemben, amit túl lehet élni 100%-ig halálos, és csak annyi kell hozzá, hogy a zsír a vérkeringésedbe kerüljön, ami könnyen megtörténhet, ha megsértenek egy nagyobb eret a beavatkozás során), ezért, és mivel az orvosod is őszintén kifejezte a kétségeit (becsüld meg az ilyet, nem a pénzedre hajt!), szerintem inkább más megoldásban gondolkodjatok, ami segíthet a problémádon

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Borian)
2022. máj. 3. 17:44
Igen. Valahogy szeretnék olyat hallani, hogy megmarad vagy legalábbis egy része megmarad. Én azt hittem, hogy ilyen-olyan transzplantációk arra vannak, hogy az élő szövetet átültetik és az tovább él, szóval a legnagyobb meglepetésemre olvastam, hogy ez nem így van. Ezt nehéz elfogadnom szóval jó lenne konkrét tapasztalatról hallani.
9. Borian (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 3. 17:19

elég kontár dokinak tűnik...

de akkor te ebből arra következtetsz, hogy a zsírtöltés tartós, értem

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Borian)
2022. máj. 3. 14:33

Feszesítteteni akarta a nő azcát és a plasztikai sebész feltöltötte az egész orca részt saját zsírral (tehát a szem és az áll közötti területet elől). Azt mondta a nő, hogy nagyon szép feszes lett a bőre de a plusz súlytól a gravitáció hatására az arca meglógott kissé és az orr-ajak barázdát erőssé tette. Szóval "leült" az orca rész kicsit, és a nevető ránc nagyon erős lett tőle (a ráncot magát nem töltötte, csak az a fölötti/melletti részt). Szóval teljesen oda volt a nő, hogy ez a nevető ránc milyen erős lett ahogy szinte ráült az orca rész és mindenáron megoldást akart találni arra, hogy ez a redő eltűnjön vagy legalábbis javuljon. Szóval nagyon zavarta, hogy meglógött a töltés, így biztosan nem töltette újra.

Nem is hízott meg, teljesen ugyan olyan volt az alkata is, mint régen. Plusz az arca maga sem lett teltebb (tehát pl. az áll rész), szóval biztosan nem hízott.

7. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 3. 13:27

Én megmondom őszintén, nem is értem, amit a 2. részben írtál. Mit jelent, hogy "leült" a rés, ahol töltötték? Nem lett jó az eredménye?

Az orr-ajak barázdája a zsírtöltés hatására erősödött meg? Nem azt szokták éppen feltölteni?

Nem lehet, hogy csak meghízott az illető? (persze az is zsírtöltés, csak bio :-) )

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Alnisa)
2022. máj. 3. 13:19
Az első bejegyzésem 2. felében írtak alapján szerintem még mindig a zsírtöltés eredményét láttam rajta.
5. Alnisa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 3. 12:11

Jah értem, de akkor tényleg nem tudsz róla semmit, tehát bármilyen beavatkozást csináltathatott, hisze ne vagytok beszélő viszonyban, így nem tudhatod.

De továbbra is áll, ha a doki azt mondja ez nem tartós, akkor nem az.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
2022. máj. 3. 11:55
Már nem vagyunk beszélő viszonyban csak egy rendezvényen láttam és utólag jutott az eszembe. Az elérhetősége sincs meg.
3. 94a06e9696 (válaszként erre: 2. - Alnisa)
2022. máj. 3. 10:03
Főleg, hogy jellemzően az orvos nem a ritka eseteket emeli ki... Ha már egy orvos ezt mondja, kizárt, hogy ne legyen igaz, mert nem a saját ellensége...
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 3. 09:29

Miért nem kérdeztél rá az ismerősnél, hisz nála hitelesebb nincs. Egyébként nem biztos, hogy ő zsírral töltetett vagy közben felszívódott neki és most mással töltet, ami tartósabb vagy újratöltette zsírral, egy csomó opció van.

De ha már az orvos is, aki elvégzi ezt az eljárást, azt mondja, hogy ez nem tartós, el fog tűnni, akkor sztem érdemes hinni neki.

2022. máj. 2. 23:19

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi, hogy zsír transzplantáció után megmarad az átültetett zsÍr vagy marad belőle, vagy az összes felszívódik.

Meg voltam győződve arról, hogy egy része biztosan megmarad de ahogy olvasgattam 1-2 orvosi leírást, azokban az szerepel, hogy felszívódik. Voltam is egy konzultáción ahol az orvos aki a cikket írta megerősítette azt, hogy az összes átültetett zsír kb. 5 év után felszívódik és semmi nem marad belőle. Mivel ez számomra egy nagyon rossz hír, nem akarom elfogadni a nélkül, hogy megkérdezzek másokat akár saját, akár ismerősöktől hallott tapasztalatokról.

Van például valaki akinek az arcába ültettek zsírt és most láttam sok év után újra, ugyan úgy nézett ki. Mivel leült az a rész ahova a zsírt töltötték, az orr-ajak barázdája megerősödött ami nagyon zavarta az illetőt szóval nem hiszem, hogy más töltőanyagokkal újra töltette volna azt a részt, és teljesen ugyan úgy nézett ki sok év után is, ahogy azelőtt. Az orca rész ugyan olyan telt volt és az orr-ajak barázda is megmaradt sőt még erősebb lett (nyilván) mivel eltelt jópár év.

Szóval tudtok bármilyen eredményről beszámolni ezzel kapcsolatosan akár saját, akár mástól hallott tapasztalatról?

Előre is köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook