Zöldeskék szemhez milyen színű szemhéjpúdert és szemceruzát ajánlanátok? (tudásbázis)
A szürke nagyon jó tud lenni egy világos színű szemnél.
Nekem is kékeszöld szemem van, és gyakran használok garfitszürkét, az se nem túl sötét, se nem túl világos. Illetve ezt szoktam kombinálni világosabb szürkével, vagy pasztell rózsaszínnel, lágyabb fehérrel, attól függően, milyen ruhát veszek fel.
Ami még nagyon megy a szemedhez, az a barna különböző árnyalatai, akár a csillogós változatokból is.
A kéket nem ajánlom, mert az tényleg nagyon keveseknek áll jól, és határozottan "csehszlovák" benyomást kelt. : )) És inkább elnyomja a saját szemed színét, mint kiemelné.
nekem is zöldes kék a szemem, bár elég változó, mert tök jó időben, napfénynál szép világos kék:-) fura...
de általában zöldes meg kékes árnyalatokat használok, na meg lilát is használtam, csak abból kifogytam már egy ideje. Szeretem a fehér árnyalatot is, illetve most próbáltam a halvány szürkét, nem feltünő, szemhéjra majdnem olyan mint a fehér, persze a por alapú árnyalókból. Én azt a krémszerűt még sose próbáltam, na meg persze általában mindig világosan sminkelek, független attól, h néha kék v zöld.
Nem mindegy, hogy teszed fel! Három sávban szoktam felvinni, a szemöldökig!Ha kivül világos szinnel fejezed be ,akkor az nagyitja a szemet!Belülre a legsötétebbet, középre a középső szinárnyalatot, kivülre a legvilágosabbat szoktam rakni!
A kéket egyáltalán nem ajánlom! Nagyon kevés az akinek jól áll, némelyeknél kifejezetten közönséges hatást kelt!
Ha más szint szeretnél, akkor a hajad szinéhez igazitsd! Azt is igy három árnyalatra oszd el!
Nekem ugyanilyen a szemem! Én már sok mindent kipróbáltam, de a zöld szemceruza vált be leginkább! A fekete keményiti a tekintetet!
A szemhéj festékek közül az arany és a zöld árnyalatai jöttek be! Bulihoz a zöld- ciklámen összeállitás még mindenkit lenyűgőzött.
Nyáron meg a pasztell szinek. Pl.: a halvány rózsaszint nagyon szeretem!
További ajánlott fórumok:
- Nem tud vaklaki mondani egy olyan szemceruzát amit nem folyik ki szemhéjamról?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- Irritáció avon szemceruzától..visszacserélik?
- Ajánlanátok tartós szemhéjpúdert, ami kibír egy napot.
- Melyik a legjobb vízálló szemceruza?
- Hogyan/Mivel mossátok le a szemceruzát?