Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 recept
25 perc
A Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 hozzávalói:
-2 marék mirelit zöldborsó
- kk. margarin
- 2dl tej
- 1 ek. joghurt
- 1 ek. keményítő
- petrezelyem
- só, édesítőszer
- baromfivirsli
A Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 elkészítési módja:
A megolvasztott margarinon megfutattom a fagyos borsót, majd felöntöm a tejjel. Ekkor ízesítem az édesítővel, és egy csipet sóval. Miután puhára főtt a borsó, behabarom a joghurtos keményítővel. Ez percek alatt besűríti, és az is meglehet, hogy még elkél hozzá egy kevés víz, hogy ne legyen túl sűrű. A legvégén még hozzáadok egy kevés petrezselymet. Tálalás előtt pedig belerakom a felkarikázott frissen készült virslit. Jó étvágyat hozzá!
Gyors, és laktató!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: agave87, 2008. márc. 3. 20:52
A zöldborsófőzelék grillezett virslivel u1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.