Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 recept

Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 recept

Elkészítési idő 25 perc

A Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 hozzávalói:
-2 marék mirelit zöldborsó
- kk. margarin
- 2dl tej
- 1 ek. joghurt
- 1 ek. keményítő
- petrezelyem
- só, édesítőszer
- baromfivirsli


A Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 elkészítési módja:
A megolvasztott margarinon megfutattom a fagyos borsót, majd felöntöm a tejjel. Ekkor ízesítem az édesítővel, és egy csipet sóval. Miután puhára főtt a borsó, behabarom a joghurtos keményítővel. Ez percek alatt besűríti, és az is meglehet, hogy még elkél hozzá egy kevés víz, hogy ne legyen túl sűrű. A legvégén még hozzáadok egy kevés petrezselymet. Tálalás előtt pedig belerakom a felkarikázott frissen készült virslit. Jó étvágyat hozzá!

Gyors, és laktató!


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zöldborsófőzelék grillezett virslivel u1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook