Sült alma túróval U1 recept


2 személyre:
- 3 db alma
- 1dl joghurt/ 12%-os tejföl
- kb 5dkg túró
- édesítőszer
- sok-sok fahéj
A Sült alma túróval U1 elkészítési módja:
Az almákat nem kell meghámozni, sőt célszerű is, mert különben sütés közben szétfolyik. Csak kettévágjuk, és kiszedjük a magházat. Egy kicsit kiszélesítjük a közepét, hogy több töltelék kerülhessen bele:), majd az aljáról levágunk egy kicsi darabot, hogy ne boruljon fel. A többi hozzávalót egy tálkában összekeverjük, és egy kiskanál segítségével az almák közepébe helyezünk annyit, hogy ne folyék ki belőle. A tapsit alufóliával kibéleljük, és kb. 150 fokon sütjük addig amíg meg nem puhul az alma. (Ez fajtától függ, hogy kemény húsú-e)
Nagyon gyors, és finom:) Vacsorának kitűnő!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: agave87, 2008. jan. 17. 09:26
A sült alma túróval u1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.