Színes omlett recept

4 személyre:
80 dkg zöldborsó (40 dkg tisztított)
1 csokor újhagyma
1 csokor petrezselyem
Néhány fodros salátalevél
2 dkg+2 kávéskanál sütőmargarin
1 csipet cukor/édesítőszer
8 tojás
5 dkg reszelt parmezán sajt
A Színes omlett elkészítési módja:
A zöldborsót hüvelyéből kifejtjük, szűrőtálban leöblítjük, lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is). A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, és finomra vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, és kicentrifugázzuk, vagy szárazra törölgetjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. aug. 20. 08:13
A színes omlett elkészítési módja és hozzávalói.