Zöldborsó főzelék recept
20 perc
A Zöldborsó főzelék hozzávalói:
zoldborso
voroshagyma
so
kis cukor
vegeta
liszt
tej
zoldsegzold
etolaj
A Zöldborsó főzelék elkészítési módja:
Az etolajba feltesszuk, a reszelt voroshagymat/1 evokanalnyit/kicsit megparoljuk, es hozzaadjuk, a zoldborsot,amire teszunk, 1 evokanalnyi cukrot,kis sot, es vegetat. Mikor puha,megszorjuk liszttel, felengedjuk tejjel, es hozzaadjuk, a felapritott petrezselyem zoldjet.
Probaljatok ki, feltetlenul tegyetek bele a voroshagymat, mert igy nagyon finom lesz.En mostanaban liszt helyet zabpehellyel csinalom, mivel magas, a koleszterinszintem, ugyis finom. Lekell daralni a zabpelyhet, es igy hamarabb surusodik.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: d4a2436008, 2009. jún. 9. 12:34
A zöldborsó főzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.