Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Zöldborsó főzelék recept

Zöldborsó főzelék recept

Elkészítési idő 20 perc

A Zöldborsó főzelék hozzávalói:
zoldborso
voroshagyma
so
kis cukor
vegeta
liszt
tej
zoldsegzold
etolaj


A Zöldborsó főzelék elkészítési módja:
Az etolajba feltesszuk, a reszelt voroshagymat/1 evokanalnyit/kicsit megparoljuk, es hozzaadjuk, a zoldborsot,amire teszunk, 1 evokanalnyi cukrot,kis sot, es vegetat. Mikor puha,megszorjuk liszttel, felengedjuk tejjel, es hozzaadjuk, a felapritott petrezselyem zoldjet.

Probaljatok ki, feltetlenul tegyetek bele a voroshagymat, mert igy nagyon finom lesz.En mostanaban liszt helyet zabpehellyel csinalom, mivel magas, a koleszterinszintem, ugyis finom. Lekell daralni a zabpelyhet, es igy hamarabb surusodik.


Kategória: Főzelékek receptjei


A zöldborsó főzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook