Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept
A Sárgaborsó főzelék füstölt hússal hozzávalói:1/4 kg sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 leveskocka
1 db füstölt oldalas
1 ek tejföl
olaj, liszt, pirospaprika 1 g fokhagyma a rántáshoz
A Sárgaborsó főzelék füstölt hússal elkészítési módja:
Felteszem a vizet, belerakom az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, a füstölthúst, a leveskockákat, és az egyszer felforralt és leszűrt felesborsót. Ha megfőt berántom és lehet izlés szerint tejföllel ízesíteni. Pörkölttel vagy fokhagymás sülttel lehet tálalni.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: 5arany9, 2009. márc. 6. 19:48
A sárgaborsó főzelék füstölt hússal elkészítési módja és hozzávalói.