Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept

Sárgaborsó főzelék füstölt hússal recept

A Sárgaborsó főzelék füstölt hússal hozzávalói:
1/4 kg sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 leveskocka
1 db füstölt oldalas
1 ek tejföl
olaj, liszt, pirospaprika 1 g fokhagyma a rántáshoz


A Sárgaborsó főzelék füstölt hússal elkészítési módja:
Felteszem a vizet, belerakom az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, a füstölthúst, a leveskockákat, és az egyszer felforralt és leszűrt felesborsót. Ha megfőt berántom és lehet izlés szerint tejföllel ízesíteni. Pörkölttel vagy fokhagymás sülttel lehet tálalni.


Kategória: Főzelékek receptjei


A sárgaborsó főzelék füstölt hússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook