Záró akril festék színtelen, vagy befejező akrillakk, amit ecsettel vagy szivaccsal kell felvinni a felületre? (tudásbázis)
igazán nincs mit. Örülök hogy segített és reméálem jó is a cucc :)
majd én is kipróbálom a meglévő képeimnél. hátha :)
wáá, látom, hogy van ilyen antik hatásúból is. lehet az lesz a legjobb ahhoz a képhez amit kiválasztottam:))
Köszi szépen.jó oldal, amit linkeltél, eddig nem innen vásároltam.
Igen, netről szoktam rendelni.
Láttam már neten ezt is, amit linkeltél, meg olyat is ami üveg alakú műanyagban van.Csak nem tudom melyik a jó erre. De ebből is van mattra száradó, nem?
attól függ merre laksz.. ha csak nagyon messze olyan helytől ahol ilyen van akkor rendeld meg netről.
ezt találtam. ilyenre gondoltál?
a fújós igen, meg tartósitja, de ennek az ötletnek épp ez a tipus adja meg a végső hatást.
Annyi az egész, hogy netről szedtem le fotót, fehér háttérrel, azt kinyomtattam, egy fatáblára ráragasztottam, a fehér hátteret porpasztellel szétmaszatoltam, és most kellene ez a záró réteg, amit ha felviszek a felületre az egésznek olyan hatása lesz, mintha egy festmény lenne. Nagyon jól néz ki, pofonegyszerű, csak nem tudom ezt a záró akrilt, hogy melyik lehet.:(
ez az, hogy ahol lakom nincs ilyen bolt.:(
Van ilyen.
A tvben láttam egy szupi ötletet.Ahhoz kell ez a fajta, nem pedig a fújós.
van ilyen? huha.. lehet nekem is kéne.. de eddig nem használtam
nem szükséges de van. ha bármilyen művészellátó vagy hobbiboltba bemész tudnak ajánlani!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene.
- Mielőtt kifestem a körmöm kell előtte valamilyen színtelen lakkot használni vagy csak simán a színes lakkot viszem fel?
- Tépett szivaccsal tömött párnát hogyan tisztítsam?
- A Kinder Édes arc pályázatra neveztem volna kislányomat, de a nevezési felületre semmit nem tudok írni.Van valakinek tapasztalata ezügyben?
- Lakozott felületre mivel lehet rajzolni?