A Kinder Édes arc pályázatra neveztem volna kislányomat, de a nevezési felületre semmit nem tudok írni.Van valakinek tapasztalata ezügyben? (tudásbázis)
Úgy tűnik, félreértettem, hogy miben kell segítség. Biztos találsz telefonszámot az oldaon, holnap munkaidőben próbáld meg felhívni, ha nem mennek az alábbiak:
· törölj minden előzményt a böngészőből - néha egy cookie meg egy másik oldali hiba a ludas
· próbálj másik böngészőből bejelentkezni - a legjobb, ha Microsoft Exporerrel tróbálkozol, mert a legtöbb fejlesztést elfogultan erre pozicionálják. Második próba a FireFox (Microsoft és Mac esetében is).
Nem szeretném végigböngészni a teljes kiírást, hogy miről van szó, de ha megírod kitöltendőre vonatkozó részét, segítek kreatív szöveg írásban.
Talán nem lesz elsőre jó, de ha más is beszáll a brain-stormingolásba, összeütünk valami jót.
Az én fiam/lányom olyan mint a kinder tojás :)
édes mint a csoki és tele van meglepetéssel :)
Regisztráltál előtte?
Én most tettem meg, és engedi kitölteni.
Törölni magamat viszont nem tudom sehol.. nekem ez a gondom! A nevezésnél most láttam csak sajnos, hogy 3 évnél kisebb gyereket nem lehet nevezni :(
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Beneveztem a kislányomat szépségversenyre, kinek milyen tapasztalata van?