Zabtészta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Zabtészta hozzávalói:
3 ek. zabpehelyliszt
2 ek. zabkorpa
1 csipet só
víz


A Zabtészta elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk annyi vízzel, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk. Zabpehelylisztes deszkán kinyújtjuk a lehető legvékonyabbra. tetszés szerinti formákra vágjuk (kocka, csík, rombusz) majd lobogó vízben kifőzzük.

Az első könyv szerint update1 kódú. Jó étvágyat! :)


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabtészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook