Yves Rocher (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsit off már a topic, de mindegy. Én régebben használtam Y.R. termékeket, de abbahagytam mivel amikor bevizsgálták, kiderült, hogy bizony közel sem olyan "bió" mint amilyennek mondja magát. Illetve volt néhány terméke ami egyáltalán nem vált be, és ahhoz képest kissé drágának találtam. Azóta már túl vagyok az Oriflam.-es korszakomon is. És egyet bizton állíthatok. Az Oriflames arckrémeknél, biztosan jobb termékeket kapni az Yves Rochernél. Bár ez az árukon meg is látszik... :)
Egyik legjobb minőségű kozmetikum,kiváló:-)
nekem rengeteg van,sokat használok,sőt termékmintám is van.......
Era
Volt anno egy isteni parfümjük,ha jól emlékszem akkor Venice?
Az nagyon tetszett és tartós volt az illata is.
az árakról nem hiszem hogy adnak ki listát.
egyébként sem lenne sok értelme szerintem, mert az az a bolt, ahol tipikusan akkor érdemes vásárolni, amikor az embernek van 40%-os engedmény kuponja, vagy amikor az adott termék egyébként akciós. :)
(na ezeket az akciókat tehetnék fel a netre, hogy az ember meg tudja nézni mikor érdemes menni:))
szerintem amúgy nagyon jó a mattító arckrémük, és én is nagyon szeretem a különböző virágillatú tusfürdőket:)))
van valakinek árlistája a termékekről?
érdemes az üzletet akkor is meglátogatni, ha nem kívánsz vásárolni, beszerezhetsz kuponfüzetet ;)
Én most arckrémet vettem vízhiányos bőrre....ennél jobb krémem még nem volt!
És van a győri Árkádban is.
Szia!
Nincs mit! :) Valamikor volt vidéken is egy üzlet, ahol lehetett a termékeiket kapni, de már nem emlékszem, hogy hol.
Nagyon boldog ünnepeket Neked is!
Köszi Contu!
Sajnos ritkán járok Pesten. Legközelebb, ha arrajárok megnézem, úgy sem láttam még a Mammutot.
Szerintem is jók a termékek, ezért is szóltam hozzá.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Szia Deszty!
Valamikor használtam ezt a kozmetikai terméket, de már azt sem tudtam, hogy van. Hol lehet kapni? Régen nagyon jónak tartottam. Akkor még kis katalógusok is voltak ezen termékekből. Van-e még ilyen?
Szép pár vagytok! Kellemes ünnepeket: Maruszja