XXX. év feletti nők fóruma (beszélgetés)
34 vagyok, 4éves a lányom. Nagyon jól érzem magam testileg és lelkileg egyaránt.Igaz kövér vagyok de ez sem zavar.Nem használok csodaszereket.Engem a kiscsajszim fiatalít.Imádom az életemet még akkoris ha néha kemény!
sziasztok! Én 37 éves vagyok, és jelenleg főiskolára járok munka mellett. Ha suliban vagyok, akkor inkább előkerülnek a szépségápolási kellékeim, (csoporttársaim jóval fiatalabbak) egyébként sportolok rendszeresen, így a futáshoz igazából mindegy. A munkahelyemen hangulatfüggő, de szerencsés adottságom van, fiatalabbnak gondolnak engem is, mint ami vagyok. Persze a hajam én is festem, ami részben az ősz hajszálak miatt van, részben az újdonság varázsa. A lényeges kérdés számomra az, hogy az adott pillanatban sikerül-e megtalálnom magammal a kapcsolatot testi-lelki-szellemi összhang formájában. Ha igen, akkor az a nap már jó! A gondok esetében is könnyebben sikerül a megoldás gombot megtalálni. Szép napot nekünk harminc- xxxxx -soknak!!!!!
Sziasztok!
Én 8 nap mulva leszek 45 éves. A hajam festem, az arcomra hidratáló krémet hesználok. Sminkelem magam, de nem azért, hogy fiatalítson, egyszerűen tetszik és szeretem. A gyerekeim már nagyok. Most már jut idő bulizni. Van úgy, hogy együtt megyünk a gyerkőceimmel koncertre. :)
Sziasztok...Októberben töltöttem a 35-öt.Van három gyönyörű gyermekem akiknek születése megfiatalít egy orvos barátunk szerint.3. gyerkőcöm 2009 nyarán született és akkor mondta a doki ismerős,hogy a nők megfiatalodnak, megszépülnek a szülés után.Remélem így van..Sajna néha a hangulatom depis, de ezen változtatni kell és fogok is.Amúgy párommal együtt az a véleményünk,hogy nem nézünk ki annyinak mint amennyiek vagyunk..Az idő megy és ez leginkább a gyerekeink növekedésén látszik...Nincs ezzel semmi gond...Sminkelgetek de nem minden nap..Krémekre nagyon érzékeny a bőröm, így ha használok is csak babakrémet...Tornászgatom igaz csak néha éri el az egy órát a hossza...Sok folyadék és kímélő étrend amit be kéne tartanom...
Én már 32 múltam. Nem festem a hajam, nem sminkelem magam . Nemrég vettem egy Anew 2 az 1-ben bőröregedést késleltető arctisztító gélt, de csak ha néha eszembe jut vagy van kedvem hozzá akkor használom. Amúgy nem nagyon adok magamra.
Sziasztok 30-on túliak!
Nem jártok már erre?
Én 38 vagyok,és most boldog!Kicsit rossz kimondani,hogy már 38,de nem érzem magam ennyinek!
... hja és elegendő alvás... és sok ásványvíz... cigarettamentes élet. (Az alkoholmentességet nem mondanám, mert a vörösbort pl. megiszom és nyáron nagy melegben imádom a sört. :o))
... azt hiszem én is elmúltam 30 a 42 évemmel, de már túlkoros vagy ide, tehát csak bekuksizom.
Csak a sminklemosáshoz használok krémet, a sima kb. 300 Ft-os Dove kerek dobozost. Semmi mást, és ez így teljesen bevált. Amúgy ami szépíti az embert az valóban nem a sok drága kence, hanem a nevetés, a kedvesség, a belülről jövő szeretet és figyelem mások iránt. Ha megnézitek, a gonosz emberek, akármilyen jó alakúak, csinosak, akkor is csúnyák. :o))
.... és nagyon jól érzem magam a bőrömben. A gyerekek már viszonylag nagyok, tehát mondhatni, hogy az általános kis lelki ápoláson, és a hűtő telipakolásán kívül nincs gondom velük, így magamra is jut idő. Tornászom, táncolok (a lányommal együtt).... és szééééééééééééép az élet! :o)))))
sziasztok holnap lesz az xxxx+1 szülinapom!ez már a világváge?? mert nekem most olyan a hangulatom!de majd elmúlik ám!!még jó,hogy nem minden nap szülinap! további szép napot!
Sziasztok!Közelebb vagyok a negyvenhez én is,de sokan mondják:akár tizet is letagadhatnék (de miért tenném,büszke vagyok rá!)...és nem is érzem magam többnek annál :)
A családom is megfiatalít,a párom 5 évvel fiatalabb,a kicsi lányom 21 hónapos,a nagylányt meg a hugomnak nézik inkább...
Nem használok ránctalanító krémeket,enyhén sminkelek,a hajam muszáj befesteni időnként,de csak természetes színre.Próbálok divatosan öltözködni...ha éppen nem a homokozó szélén üldögélek...
Én jól érzem magam a bőrömben így a negyedik x felé is :))
Sziasztok!
33 leszek júliusban és jobban érzem magam mint valaha!Nem sminkelek.Jó arckrém és testápoló.Nálam ennyi.
36 leszek idén, de ez nem foglalkoztat, semmi kence-ficét nem használok, a hajam festem mivel sok az őszhajszálam, örököltem- 3 évesen már volt 3 szál, néha a szemem kihúzom, állitólag a korom nem mutatom(amikor 28 évesen munkahelyet váltottam, 18 nak gondoltak az ottani dolgozók, nemtudom igy van-e)Jól érzem magam a bőrömbe, két kisgyerekem van egy 4 éves és egy 3 hós.
Minden kornak megvan a maga szépsége
Sziasztok!
Én 31 éves múltam. Próbálok nem foglalkozni a korommal, sajnos telik az idő, senki sem lesz fiatalabb. De minden kornak megvan a maga előnye, szépsége. Én annyit teszek csak, hogy esténként bekrémezem az arcom, néha-néha egy pici smink, nem hízok el, próbálok csinosan öltözni.
Sziasztok! Én már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 35-höz, de még nem teszek semmi különöset a ráncok ellen. Először is nem tartom fontosnakk, hogy letagadjak a koromból (bár szerencsére többnyire nem tartanak annyinak, amennyi vagyok), másodszor nem is igen jut időm kenceficézni magam egy iskolás és egy 2 éves gyermek mellett. Alapvetően jól érzem magam és semmivelsem vagyok komolyabb, mint voltam 20 évesen. A felelősség több, de egyébként még mindig nem vagyok felnőtt.
Én áprilisban 35 leszek, de nem érzem magam annyinak, sokak szerint nem is vagyok annyi. Igaz a lányom is fiatalon tart. 04.-én lesz 10 hónapos.
itt vagyok, tavaly november óta már közétek tartozom, betöltöttem a három ikszet...
Én is már harmincon túl vagyok,de sokak szerint nem tűnök annyinak.Nem használok semmi kenceficét,vagy csak nagyritkán.Az ősz hajszálakat azért befestem, azt ki nem állhatom.
Itt vagyok,lassan a negyvenet is elérem ,de még nem tettem semmit azért ,hogy ne nézzek ki annyinak ,mint amennyi vagyok,és azt hiszem ,ez az évek múlásával sem fog változni:)))
30.év feletti nők,hol vagytok????
Nem kell ilyen tragikusan megélni, nincs ezzel semmi baj. Ez az élet rendje. Nem használok ránctalanító krémeket, de sminkelem magam, mert így érzem jó magam.Sokat mosolygok mert a kisugárzás a lényeg. Nem kell annyit a tükör előtt állni, mert túl szigorúak vagyunk magunkkal inkább az utcán melóban (stb.) kell gyűjteni a férfiak esetleg a nők elismerő pillantásait.Én ezt teszem és önbizalmat ad. A legjobb mikor a nők mondják milyen szép az arcom, mert ez valahol nagyobb elismerés, mint a férfiak dicsérete. Természetesen nem vagyok oda magamtól, mert szerintem egy átlagos csaj vagyok, csak rásegítek egy jó sminkkel és a vidámságom, mosolyom is szépít.
30.év felett mit/miket teszel azért,hogy megőrizd a szépségedet,fiatalságodat?
Használsz speciális krémeket a ráncok ellen?
Narancsbőr eltűntetésére van jó tanácsod?
Hogyan élted meg hogy átlépted a harmadikX-t?
Érettebnek érzed magad mint huszonévesen?
Írj ha elmúltál már 30éves!Itt a helyed!
További ajánlott fórumok: