XVIII. kerületben nőgyógyászt tudnátok ajánlani? (tudásbázis)
Áhhh semmi nem kell...
Ha gondolod priviben elküldöm a számát, felhívod, megmondod még nem voltál és szeretnél hozzá járni. Legkésőbb 1-2 nappal későbbre mond egy időpontot és mikor odaérsz a kórházba felhívod, hogy ott vagy és megy. :) Nagyon korrekt doki ezt szeretem benne. Persze annyi a bibi ha éppen egy szülést vezet akkor várni kell de nálam még nem volt példa erre...
Szia!
Ugyan nem a XVIII.ker. de nem messze a délpesti kórházban rendel Dr. Hartman Gábor. Nyugodt szívvel ajánlom mert vérprofi öreg róka. :) Van egyébként magánrendelése is ha az neked kényelmesebb de én még a kórházban se vártam rá soha és olcsóbb is így mert soha nem kért még pénzt tőlem, adtam amennyit gondoltam. Előtte az Üllői útra jártam egy magánrendelőbe ahol vártam mindig min. 2 órát és ott hagytam 12ezer forintot. :(
sziasztok!
tudtok nekem ajánlani egy nőgyógyászt a 18.kerületben? érdekelne magánrendelés is, és olyan orvos is, aki az sztk-ban rendel. köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- SZTK-s nőgyógyászt keresek a 13. kerületben. Véleményeket várnék Dr. Sziklairól, Dr. Versényiről, Dr. Batizról.
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- 18. kerületben van olyan nőgyógyász, aki tiniket is kezel?
- 3. kerületben tudnátok ajánlani jó nőgyógyászt? (nem magán)
- Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén?
- Tudnátok ajánlani a 11. kerületben dolgozó, rendes, normális nőgyógyászt?