Xbox 360 probléma (beszélgetés)
Sign In Ide belépsz,itt zöld A,onnan Create Profile,ott megadsz nevet,aztán Done.Utána kiírja,hogy kész a profil,belépsz,ott lesz a megadott névvel a kész profil és ide ments el mindent.Innen mindent tudsz onnan folytatni,ahol utoljára mentetted!!
Most végig nyomtuk,ezért csináltunk új profilt is,szóval minden oké lesz :))
Jó szórakozást! :))
Az enyém is, akkor azért nem lehet.
De amúgy se bírok.
Join xbox live for free alatt? Ott írja, hogy Sign up for a free account and get a bonus gift. Amikor ide bele akarok lépni akkor ezt írja ki:
Xbox Live
This feature is temporarily unavailable.
Please try again later.
Status code: számok,betűk
Rögtön,mikor belépsz,kiírja,hogy Profile... Ott elvileg meg kell tudnod csinálni,ahol azok a jópofa kis emberkék integetnek :)
Biztos jön vki,aki most tud segíteni Neked,én csak holnap,ha lesz tv-m,már egy hónapja nem volt a gépben ez a játék :( De esetleg a párom tudhatja,kb 2 óra múlva itthon lesz,ha addig nincs válasz,megkérdezem Őt :)
És nem tudod véletlenül, hogy játék közben hol lehet menteni?
De jó sokáig eljutottam, és azokat amiket mentett semmi nem maradt meg. A profilt kéri, de azt nem engedi, hogy csináljak.
Nem tudod hol mentette el?Mert van asszem automatikus mentése,de egy-egy fejezeten belűl többször is menteni kell.Én is szívtam vele.
Profilt ahogy belépsz,ott tudsz csinálni,de ment el lépésről lépésre mindent.
Sziasztok.
El kezdtem játszani a vadiúj xbox-omon a F.e.a.r 3 nevű játékot. Mentette a dolgokat folyamatosan. El kellett mennem lekapcsoltam a gépet, és mikor újra akartam játszani kezdhettem előről. Nem mentett el semmi. Profilt kéne csinálnom, de nem engedi. Mi a franc lehet a gond?
Create profilon ezt írja ki: Storage Device, To create a profile on this console, connect a memory unit or USB storage device and select Continue. De a pasas akitől vettem, hogy nem kell hozzá memória mert 250 gb-os.
Mi a fenét csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)