Williams-szindróma (beszélgetés)
13 éves,úgy 2 éve kezdődtek a tünetek,Apuka hiánya miatt(ezt én gondolom,mert sosem mondta ki) járunk pszichiátriára is,de nem sokat segít. Nagyon csendes és visszahúzódó-szorongó kislány sajnos,pedig mindent megpróbálok megadni neki,mármint minden téren. De Apát nem tudom pótolni...
Diszkalkuliás egyébként és asztmás-pajzsmirigy túlműködéssel,ha már a pszichés betegség nem lenne elég :(
Szerintem érdemes őket megkeresni:
😔😔 Nagyon sajnálom szegényt. Egy anyának borzasztó ezt nézni.
Hány éves a gyermeked? És mikor kezdődtek nála a tünetek?
Az én unokám 13 hónapos, szellemileg le van maradva. Nem gőgicsél, nem mutogat. És néha visongat, ha nem tetszik neki valami. A mozgása is le van maradva, mégcsak most állt fel.
Sajnos nem tudják pontosan a diagnózist! Letépi a körmeit,belenyír a hajába,nem kommunikál sőt most már vagdalja is magát a karjában. Irtózik az iskolától,mindennap egy rémálom.....
Kapott 2 féle antidepresszánst de semmit nem segít!
Sajnálom én is, hogy érintett vagy ebben😔
A mentális betegség mit takar? Van valami génmutáció? Miben nyilvánul meg?
Rettentően sajnálom :( Sajnos tanácsot adni nem tudok,de nekem egy SNI és mentálisan beteg gyermekem van,nagyon nehéz.... Folyamatosan érnek retorziók,bántások és megkülönböztetések miatta.....
Sajnálom :(
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy vannak-e itt olyan kisgyerekesek, akiknek a családjukban, illetve ismerettségi körükben előfordult William szindrómás gyerek. Minden információ érdekel ebben a témában.
Egy aggódó nagymama